115 γρ. φασολάκια, αφού αφαιρέσετε τις άκρες και τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών 250 γρ. πένες 105 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 φρέσκα φιλέτα τόνου, συνολικού βάρους 350-400 γρ. 6 μικρά ντοματάκια, κομμένο στα τέσσερα κατά μήκος 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι, κομμένες στα δύο κατά μήκος 6 αντζούγιες σε ελαιόλαδο από κονσέρβα ή γυάλινο βαζάκι, στραγγισμένες και χοντροκομμένες 30-45 γρ. φρέσκο πλατύφυλλο μαϊντανό ψιλοκομμένο τον χυμό 1/2- 1 λεμονιού τα φύλλα από 2 κεφάλια σικορέ αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα |
||||||
|
||||||