650 γρ. fusilli 350 γρ. τοματίνια κομμένα στα δύο 6 μικρά κολοκυθάκια βρασμένα και κομμένα καρέ (δηλαδή στη μέση κατά μήκος και μετά σε φέτες του 1,5 εκ.) 60 γρ. κάπαρη (την οποία έχετε για 2-3 ώρες σε νερό που το αλλάζετε κατά διαστήματα) 80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε ροδέλες 3 τεμ. μοτσαρέλα di Buffala στραγγισμένη και κομμένη σε λεπτές φέτες ή 140 γρ. φέτα ελληνική 10-13 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 50 ml αγνό παρθένο ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι κατά βούληση 2 κ.σ. ξίδι |
||||||
|
||||||