ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΜΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ



1 ώριμο πεπόνι,παγωμένο
1 ώριμο μάνγκο,παγωμένο
2 κόκκινα γκρέιπ φρουτ,παγωμένα
45 ml (3 κουταλιές) χυμό λεμόνι
κλαδάκια δυόσμου για γαρνίρισμα

Κόψτε το πεπόνι στα δύο και αφαιρέστε τους σπόρους. Αφαιρέστε τη σάρκα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο κοπής του πεπονιού σε μπαλίτσες και βάλτε την σε ένα μπολ. Αφαιρέστε και την υπόλοιπη σάρκα με ένα κουτάλι και βάλτε την στο Μπλέντερ ή στο Εξάρτημα Επεξεργασίας Τροφίμων έχοντας τοποθετήσει το μαχαίρι. Κόψτε το μάνγκο κατά μήκος σε κομμάτια 1 εκ. από κάθε πλευρά του κέντρου, για να βγάλετε το κουκούτσι.Κόψτε τη σάρκα γύρω από το κουκούτσι. Ξεφλουδίστε τα υπόλοιπα κομμάτια και έπειτα κόψτε σε κύβους όλη τη σάρκα και προσθέστε τους στα μπαλάκια από πεπόνι. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, καθαρίστε τα γκρέιπ φρουτ. Κρατώντας κάθε γκρέιπ φρουτ πάνω από ένα μπολ, για να μαζέψετε το χυμό, χωρίστε και πετάξτε την καρδιά και την μεμβράνη. Προσθέστε τα κομμάτια του γκρέιπ φρουτ με το πεπόνι και το μάνγκο. Προσθέστε το χυμό του γκρέιπ φρουτ στο Μπλέντερ ή στο Εξάρτημα Επεξεργασίας Τροφίμων με το χυμό λεμόνι και χτυπήστε τα. Χωρίστε σε 4 πιάτα,γαρνίρετε με φρούτα και σερβίρετε με φυλλαράκια δυόσμο.


Κύριο Συστατικό : Φρούτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ετσι κι Ετσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV