1 μεγάλο βολβό μάραθο (φινόκιο) 1 μεγάλο αγγούρι σε φέτες 4 ραπανάκια σε φέτες 2 πορτοκάλια χωρισμένα σε φέτες Για τη σάλτσα: 30 ml. ελαιόλαδο 15 ml. λεμονιού 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 2 κουταλάκια γλυκού κομμένο δυόσμο αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
1 μεγάλο βολβό μάραθο (φινόκιο) 1 μεγάλο αγγούρι σε φέτες 4 ραπανάκια σε φέτες 2 πορτοκάλια χωρισμένα σε φέτες Για τη σάλτσα: 30 ml. ελαιόλαδο 15 ml. λεμονιού 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 2 κουταλάκια γλυκού κομμένο δυόσμο αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |