1 μεγάλο λάχανο 1/2 κρεμμύδι ξερό 4 γαρίφαλα 1 σκελίδα σκόρδο 50 ml. ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνης αλάτι λευκό πιπέρι |
||||||
|
||||||
1 μεγάλο λάχανο 1/2 κρεμμύδι ξερό 4 γαρίφαλα 1 σκελίδα σκόρδο 50 ml. ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνης αλάτι λευκό πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |