500 γρ. ξερή κάππαρη 100 ml. ελαιόλαδο SECOS 5 κρεμμύδια εμινσέ 2 φύλλα δάφνης 100 ml. ξίδι από κόκκινο κρασί 4 φέτες ψωμί καρβέλι με προζύμη Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
500 γρ. ξερή κάππαρη 100 ml. ελαιόλαδο SECOS 5 κρεμμύδια εμινσέ 2 φύλλα δάφνης 100 ml. ξίδι από κόκκινο κρασί 4 φέτες ψωμί καρβέλι με προζύμη Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |