1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50 γρ. Παξιμαδάκια Τυριού με γραβιέρα Κρήτης ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ 50 γρ. παρμεζάνα 20 γρ. σουσάμι Για το dressing 100 ml. μπύρα Μοναστηριακού τύπου Ξανθιά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 30 ml. μέλι 30 γρ. μουστάρδα 50 ml. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι |
||||||
|
||||||