ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

500 γρ. πατάτες Γαλλικές
100 γρ. ΜΙΚΙΟ Κριτσινάκι Χορταρικών με Σταμναγκάθι ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ
10 γρ. σχινόπρασσο
1 φρέσκο κρεμμύδι
100 γρ. αγγουράκια τουρσί
1 βραστό λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης
30 γρ. κάπαρη τουρσί
80 γρ. μαγιονέζα
40 ml. κρέμα γάλακτος πλήρης
30 γρ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μία κατσαρόλα που έχουμε νερό να βράζει, προσθέτουμε αλάτι και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν για περίπου 20 λεπτά. Ψιλοκόβουμε το σχινόπρασσο, το φρέσκο κρεμμύδι, τα αγγουράκια τουρσί και το βραστό λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα, την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Καθαρίζουμε τις πατάτες από τη φλούδα και τις κόβουμε σε κύβους 3Χ3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ (εκτός από το σχινόπρασσο) και στη συνέχεια βάζουμε και το μίγμα της μαγιονέζας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζουμε με το σχινόπρασσο.

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Σαλάτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV