ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ



2 αρκετά ώριμα αβοκάντο
100 γραμ. ντοματίνια
4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος λάιτ
4 κουτ. σούπας γιαούρτι
1 κουτ. σούπας φουντουκέλαιο ή λάδι απο κουκούτσια σταφυλιών
1 κουτ. γλυκού παραδοσιακή μουστάρδα
1/2 λεμόνι
μερικά μυρωδικά ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σ΄ένα μπολ ανακατεύετε τη κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι και τη μουστάρδα.Προσθέτετε το λάδι και τα φίνα μυρωδικά.Αλατοπιπερώνετε.Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση,τα ξεφλουδίζετε και αφαιρείτε το κουκούτσι τους.Τα τεμαχίζετε σε λεπτές λωρίδες που θα τοποθετήσετε σε σχήμα βεντάλιας σε 4 πιάτα.Τα περιχύνετε με χυμό λεμονιού ώστε να μη μαυρίσουν.Καλύπτετε τα αβοκάντο με τη σος.Διακοσμείτε με τα ντοματίνια.


Κύριο Συστατικό : Αβοκάντο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV