200 γρ καρδιές αγκινάρας σε κονσέρβα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 2 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας παρμεζάνα σε "φλοίδες" μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
200 γρ καρδιές αγκινάρας σε κονσέρβα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν 2 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας παρμεζάνα σε "φλοίδες" μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |