ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ



4 μεσαίες ντομάτες
2 φρέσκα κατσικίσια τυριά
2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
μερικά κλωναράκια φρέσκου βασιλικού
φρέσκια ρίγανη
αλάτι χοντρό

Τεμαχίζετε τις ντομάτες σε λεπτές και συμμετρικές φέτες. Τις αλατίζετε ελαφρά. Κόβετε το κατσικίσιο τυρί σε ροδέλες. Σ'ένα μπολ ανακατεύετε το λάδι και το ξίδι. Ψιλοκόβετε τα φρέσκα μυρωδικά. Ετοιμάζετε 4 πιάτα: τοποθετείτε στο κέντρο από μια ροδέλα ντομάτας. Ραντίζετε με βινεγκρέτ. Τοποθετείτε επάνω μια φέτα κατσικίσιο τυρί που έχετε προηγουμένως αλείψει με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά. Φτιάχνετε με αυτόν τον τρόπο στρώματα μέχρις ότου εξαντληθούν τα συστατικά.


Κύριο Συστατικό : ντομάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV