ΜΠΩΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ



4 μεσαία αντίβ
1 μπανάνα
1 μήλο
1/2 λεμόνι
1 κουτ. σούπας ξίδι απο λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας μουστάρδα παραδοσιακή
200 γρ λευκό τυρί με 0% λιπαρά
αλάτι ψιλό
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σ΄ένα μεγάλο μπωλ χτυπάτε το τυρί με το ξίδι και τη μουστάρδα. Ρίχνετε τα καρυκεύματα και τα βάζετε στο ψυγείο. Βγάζετε τα εξωτερικά φύλλα των αντίβ και αφαιρείτε τον λευκό πικρό κώνο που έχουν στην καρδιά τους. Τα τεμαχίζετε σε λεπτότατες λωρίδες και τα περιχύνετε ελάχιστα με χυμό λεμονιού. Ξεφλουδίζετε και κόβετε τα φρούτα σε λεπτότατες φέτες που περιχύνετε με λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Μοιράζετε τα αντίβ και τα φρούτα σε 4 μπολάκια ατομικά και τα καλύπτετε με σως. Σερβίρονται δροσερά.


Κύριο Συστατικό : Αντίβ
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV