1 πεπόνι αργίτικο 200 γρ μοτσαρέλα 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 πράσινο λεμόνι 1 κλωναράκι φρέσκου βασιλικού αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
1 πεπόνι αργίτικο 200 γρ μοτσαρέλα 4 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 πράσινο λεμόνι 1 κλωναράκι φρέσκου βασιλικού αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |