ΣΑΛΑΤΑ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ



200 γρ γαρίδες
4 φρέσκα καρότα
1 κουτάκι με βλαστάρια μπαμπού
1 κλωναράκι φρέσκο κόλιαντρο
1 κλωναράκι φρέσκο δυόσμο
1 κουτ. σούπας φιστίκια αράπικα
1 κουτ. σούπας σος σόγιας
2 κουτ. σούπας αραχιδέλαιο
1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες και τα φυλάτε στο ψυγείο.Ξεφλουδίζετε και τρίβετε τα καρότα.Σουρώνετε τα βλαστάρια του μπαμπού.Κοπανάτε τα φυστίκια σ'ένα γουδί.Πλένετε και μετά ψιλοκόβετε τα φρέσκα μυρωδικά.Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ:ανακατεύετε το λάδι,το ξίδι,τη σος σόγιας και μετά προσθέτετε τα μυρωδικά.Ρίχνετε όσο πιπέρι επιθυμείτε.Τοποθετείτε τις γαρίδες,τα καρότα και τα βλαστάρια μπαμπού σε μία πιατέλα,καλύπτετε με τη σος και πασπαλίζετε με τα κοπανισμένα φυστίκια.


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV