ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ



4 μικρά φιλέτα βακαλάου
1 λεμόνι
μερικά φύλλα σαλάτας
1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
1/2 γιαούρτι
σαφράν σε σκόνη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Τρίβετε τα φιλέτα του ψαριού με το αλάτι και τα κόβετε σε μεγάλους κύβους.Ανακατεύετε το χυμό του λεμονιού με το σαφράν σε σκόνη και το ελαιόλαδο και μετά ρίχνετε το πιπέρι.Περιχύνετε τα φιλέτα του ψαριού και τα βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.Σουρώνετε το ψάρι και μετά ενσωματώνετε το γιαούρτι και την κρέμα στη μαρινάδα.Τοποθετείτε τα φύλλα σαλάτας σε 4 πιάτα,περιχύνετε με τη μαρινάδα και μοιράζετε το ψάρι στο κέντρο.Σερβίρεται πολύ δροσερό.


Κύριο Συστατικό : Βακαλάος
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV