5 πορτοκάλια 1 λεμόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας μέλι απο νέκταρ 1 κουτ. σούπας ξίδι από κρασί Xeres 2 κόκκινα κρεμμύδια πάπρικα σε σκόνη αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
5 πορτοκάλια 1 λεμόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας μέλι απο νέκταρ 1 κουτ. σούπας ξίδι από κρασί Xeres 2 κόκκινα κρεμμύδια πάπρικα σε σκόνη αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |