ΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ



150 γρ ντομάτες λιαστές
1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας
80 γρ μοτσαρέλα λάιτ
1 κομμάτι παρμεζάνα
1 κουτ. σούπας κάππαρη
4 φέτες προσούτο Πάρμας
8 μαύρες ελιές
1 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Τεμαχίζετε τις λιαστές ντομάτες σε λεπτές λωρίδες.Κόβετε σε κομμάτια τις καρδιές της αγκινάρας και τεμαχίζετε τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.Σε μία πιατέλα,τοποθετείτε τις φέτες του προσούτο "πλισέ",τις λιαστές ντομάτες,τις αγκινάρες,την μοτσαρέλα,τις ελιές χωρίς τα κουκούτσια και την κάππαρη.Περιχύνετε με λάδι και ξίδι,αλατοπιπερώνετε κατά βούληση και πασπαλίζετε με "φλοίδες" παρμεζάνας.


Κύριο Συστατικό : Ντομάτες Λιαστές
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV