ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΔΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



500 ΓΡ. Ψωμί
5 Σκελίδες σκόρδο
1 ΚΟΥΤ.Γλυκού αλάτι
1 Πρέζα σκόρδο
20 ΓΡ.Ξύδι
80-100 ΓΡ.Λάδι

Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις φέτες του ψωμιού να μαλακώσουν. Βγάζετε το ψωμί από το νερό, το πιέζετε με τα χέρια μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και αν έχουμε τον χρόνο το αφήνουμε μια ημέρα στο ψυγείο. Βάζετε στο μπλέντερ το ψωμί και ενδιάμεσα προσθέτουμε τα σκόρδα, το αλάτι, το πιπέρι ,το ξύδι και το λάδι. Γυρνάτε το διακόπτη και χτυπάτε τα υλικά ώσπου να γίνει μια λεία μάζα, θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά χτύπημα για να γίνει μια λεία και πηχτή κρέμα. Σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και καλή σας όρεξη


Κύριο Συστατικό : Ψωμί
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπλέντερ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Μπακαλιαράδικο


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV