ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ



300 ml δυνατός χλιαρός Ζωμός ψαριού
200 ml Ελαιόλαδο
Χυμός λεμόνι
1 ματσάκι φυλλαράκια Μάραθο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το ζωμό του ψαριού και το χτυπάμε σε πολύ ψηλή ταχύτητα. Όσο γυρίζει ρίχνουμε μέσα λίγο-λίγο το ελαιόλαδο μέχρι η σάλτσα μας να πήξει. Προσθέτουμε το μάραθο και όσο λεμόνι μας αρέσει και συνεχίζουμε το κτύπημα για 1 ακόμα λεπτό. Σουρώνουμε τη σάλτσα και αλατοπιπερώνουμε. Πάει με όλα τα ψαριά της σχάρας.


Κύριο Συστατικό : Ζωμός ψαριού
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV