ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ



1 κουταλιά άκοπη μαστίχα
250 ml ελαιόλαδο

Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε 80 ml ελαιόλαδο και την μαστίχα και το ζεσταίνουμε στη φωτιά. Το μεταφέρουμε σε ένα μπουκάλι με τη βοήθεια ενός χωνιού και το αφήνουμε να κρυώσει, αφού προσθέσουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο αυτό μπορείτε να το κρατήσετε για αρκετές ημέρες, κουνώντας το πάντα πριν από κάθε χρήση.


Κύριο Συστατικό : Μαστίχα
Είδος Πιάτου : Λάδι
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 1
Πηγή : Kerasma


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV