ΤΖΑΤΖΙΚΙ



1 μεγάλο αγγούρι
500 γρ. γιαούρτι σακούλας
1 κουταλιά σούπας κομμένο φρέσκο δυόσμο
1 κουταλιά σούπας κομμένο μαιντανό
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
2 μικρές φραντζόλες

Καθαρίζετε και τρίβετε το αγγούρι, το ανακατεύετε με το γιαούρτι, το δύοσμο, το μαιντανό και το σκόρδο, το σκεπάζετε και το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.Σερβίρετε με φέτες ψωμιού για βούτηγμα.

ΤΖΑΤΖΙΚΙ
Κύριο Συστατικό : Γιαούρτι
Είδος Πιάτου : Σάλτσες-Dip
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV