ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ (2)



1 μεγάλη μελιτζάνα
1/2 φλιτζάνι λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλάκια του γλυκού ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Τρυπήστε την μελιτζάνα με ένα πιρούνι. Ψήστε την στο φούρνο για 40 λεπτά (200 C). Μόλις ψηθεί, ξεφλουδίστε την. Λιώστε την με ένα πιρούνι. Προσθέστε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι με το ξύδι. Προσθέστε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Γαρνίρετε με μαϊντανό και ελιές.


Κύριο Συστατικό : Μελιτζάνα
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση :
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV