ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ



1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 κρόκοι αυγού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
χυμός λεμονιού
αλάτι

Βάζετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το αλάτι και τους κρόκους. Ανακατεύετε με σύρμα, προσθέτοντας μερικές σταγόνες ξύδι, ώστε το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή. Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνετε λάδι πολύ σιγά μέχρι να τελειώσει. Ενδιάμεσα ρίχνετε σταγόνες ξύδι. Προσθέτετε το χυμό του λεμονιού και η μαγιονέζα είναι έτοιμη.


Κύριο Συστατικό : Αυγό
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση :
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπλέντερ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV