ΣΑΛΤΣΑ BBQ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ



2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1/4 ξύδι
1/2 ketchup
1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire
1/2 κουταλάκι tabasco

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι να γίνει διαφανές, προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μαλακώσει, ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα του λεμονιού, τη ζάχαρη, το ξύδι (εγώ βάζω μηλόξιδο), το Ketchup, τη Worcestershire και το tabasco. Φέρνουμε την σάλτσα σε βρασμό και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να κρυώσει. Πριν το ψήσιμο, αλείφουμε το κρέας με τη σάλτσα και κατά τη διάρκεια το ψησίματος επαναλαμβάνουμε το άλειμμα με ένα πινέλο. Όση περισσέψει την σερβίρουμε μαζί με το κρέας.

ΣΑΛΤΣΑ BBQ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ
Κύριο Συστατικό : Κρεμμύδι
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV