ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ



1 αγγούρι
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
ξύδι
πάπρικα
αλάτι

Καθαρίζουμε το αγγούρι, το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ξεπλένουμε καλά τα αγγούρια με παγωμένο νερό 2 φορές πιέζοντας τις φέτες με τα χέρια μας. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ξύδι και την πάπρικα, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την σάλτσα μας πάνω από την σαλάτα.


Κύριο Συστατικό : Κρεμα Γάλακτος , Αγγούρι
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση :
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV