3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι τσαγιού τριμμένο κάρδαμο 1/2 κουταλάκι τσαγιού μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι τσαγιού σκόνη σκόρδο 1/2 κουταλάκι τσαγιού κανέλα 1/2 κουταλάκι τσαγιού μπαχάρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού κόλιαντρο 1 1/4 φλυντζανι καφέ καγιεν 3 κουταλιές σούπας Πάπρικα 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια νερό 3 κουταλιές σούπας λαδί |
||||||
|
||||||