ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ



3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί
1 1/2-2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
αλάτι και πιπέρι

Παίρνετε από το ταψί το λίπος και το βάζετε σε ένα κατσαρολάκι. Ρίχνετε στο ταψί το νερό και το ξύνετε να πάρετε όλα τα συστατικά. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό να ζεσταθεί. Ζεσταίνετε το βούτυρο και διαλύετε το αλεύρι. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει καφέ σκούρο. Προσθέτετε σιγά σιγά το ζεστό νερό. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Λίπος από ταψί ψητού
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV