PICANTE



4 - 10 Μικρές πιπεριές πράσινες Τσίλι
10 Τομάτες ώριμες μικρές κομμένες σταυρωτά
2 - 3 Σκελίδες σκόρδο
1 Ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι αλάτι
Ελάχιστο νερό

Ψήνουμε τα τσίλι στο γκριλ και από της 2 πλευρές. Κατόπιν αφού μαλακώσουν τα τσίλι καθαρίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τοποθετούμε σε ένα γουδί. Παίρνουμε μετά τις ντομάτες που τις έχουμε κόψει σταυρωτά και ψήνουμε και αυτές στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και όταν είναι έτοιμες τις ρίχνουμε και αυτές μέσα στο γουδί.Τέλος κόβουμε μέσα στο γουδί τον κόλιανδρο προσθέτουμε το νερό και το σκόρδο και αρχίζουμε να τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα ένα μείγμα. Όταν τελειώσουμε προσθέτουμε μέσα λίγο αλάτι και ρίχνουμε την σάλτσα μας σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί.


Κύριο Συστατικό : Πιπεριές πράσινες Τσίλι
Είδος Πιάτου : Σάλτσα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκριλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV