5 φλιτζάνια γάλα 1/2κουταλάκι σαφράν σε στίγματα 2 κουταλιές βραστό νερό 1/3 φλιτζάνι ξεφλουδισμένα ωμά φιστίκια Αιγίνης 10 σπόρους κακουλέ 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης Κανέλα 1 στικ βανίλιας |
||||||
|
||||||
5 φλιτζάνια γάλα 1/2κουταλάκι σαφράν σε στίγματα 2 κουταλιές βραστό νερό 1/3 φλιτζάνι ξεφλουδισμένα ωμά φιστίκια Αιγίνης 10 σπόρους κακουλέ 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης Κανέλα 1 στικ βανίλιας |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |