ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΚΙΛΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



60γρ. ελαφρώς πικρή σοκολάτα
1λ. γάλα
2 ΄μπαστουνάκια βανίλιας
2κ.σ. μέλι
4κ.σ. ζάχαρη
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
αλάτι
4εκ.λ.τεκίλα

Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα και σχεδόν το βράζουμε. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τα μπαστουνάκια βανίλιας. Λιώνουμε τη σοκολάτα ανακατεύοντας. Βράζουμε το γάλα με τη σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά για περ. 5΄. Μετά βγάζουμε τα μπαστουνάκια βανίλιας και ξύνοντας βγάζουμε την ψίχα. Τη ρίχνουμε στο γάλα. Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν κατά βούληση. Μοιράζουμε το γάλα με τη σοκολάτα σε 4 ποτήρια και προσθέτουμε στο καθένα λίγο αλάτι και 1εκ.λ. τεκίλα. Για γαρνιτούρα σας προτείνουμε ένα πλέγμα καραμέλας.


Κύριο Συστατικό : Τεκίλα
Είδος : Ρόφημα
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV