ΓΡΑΝΙΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΕΝΤΑ



50 ml λικέρ μέντας
300 ml νερό
300 ml χυμό πράσινου λεμονιού
40 γρ ζάχαρη

Σε μία γαβάθα, ανακατεύετε το νερό και τη ζάχαρη. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και την κρέμα της μέντας. Αδειάζετε αυτό το μείγμα σε σκεύος που κλέινει ερμητικά και το κλείνετε. Βάζετε στην κατάψυξη για 6 ώρες το λιγότερο. Μερικά λεπτά προτού σερβίρετε, αυλακώνετε τη γρανίτα με το πιρούνι για να την τρίψετε λίγο. Τα μοιράζετε σε 4 ατομικά μπολ και σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Μέντα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 50 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV