ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΟΚΑ



6 κ.σ. καλοκαβουρντισμένο και ψιλοαλεσμένο καφέ
3 κ.σ. ζάχαρη
γαρίφαλο τριμμένο
κάρδαμο τριμμένο

Βάζουμε τον αλεσμένο καφέ, τη ζάχαρη και 300 ml νερό σε ένα μικρό και βαθύ κατσαρολάκι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά. Απομακρύνουμε το κατσαρολάκι απο τη φωτιά και μοιράζουμε το καϊμάκι που έχει δημιουργηθεί σε 6 μικρά φλιτζάνια. Βάζουμε στο κατσαρολάκι 3 κ.σ. νερό, ξαναψήνουμε τον καφέ και τον μοιράζουμε αμέσως στα φλιτζάνια. Καρυκεύουμε με μια πρέζα κάρδαμο και γαρίφαλο.


Κύριο Συστατικό : Τεκίλα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV