ΠΟΝΤΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ



4 κρόκοι αυγού
120 γρ ζάχαρη
100 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο)
500 ml γάλα
8 cl ρούμι

Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη να γίνουν μια παχιά, ανοιχτόχρωμη κρέμα. Χοντροκόβουμε την κουβερτούρα. Βάζουμε το γάλα να πάρει μια βράση και λιώνουμε εκεί τη σοκολάτα ανακατεύοντας διαρκώς. Προσθέτουμε το μίγμα με τους κρόκους στο βραστό γάλα με τη σοκολάτα ανακατεύοντας δυνατά. Τα βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρούμι και ανακατεύουμε και μοιράζουμε σε φλιτζάνια για ποντς. Σερβίρουμε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Σοκολάτα
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV