ΚΑΦΕΣ ΡΙΟ



400 ml φρέσκο δυνατό καφέ
60 γρ κουβερτούρα γάλακτος
400 ml γάλα
80 ml άσπρο ρούμι
4 μπάλες παγωτό βανίλια

Βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο και τον αφήνουμε σκεπασμένο να κρυώσει. Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε εκεί μέσα την κουβερτούρα. Απομακρύνουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, περιμένουμε να κρυώσει λίγο και το αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 2 ώρες. Βάζουμε τον καφέ και τη σοκολάτα στα ποτήρια, προσθέτουμε το ρούμι και από μία μπάλα παγωτό βανίλια στο καθένα και σερβίρουμε με καλαμάκι.


Κύριο Συστατικό : Καφές
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV