ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR στη Νεμέα και στο Ναύπλιο 13 Μαΐου 2012



Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 Μαΐου εμπνευσμένο από τις "Ανοιχτές Πόρτες" στα οινοποιεία της Ελλάδος.
Ένα ταξίδι που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο μια που θα περιηγηθούμε μέσα στο Κτήμα Παλυβού και το φιλόξενο οινοποιείο του, θα μάθουμε όλα τα μυστικά για ένα ποιοτικό κρασί, θα μαγειρέψουμε συνταγές βασισμένες στο κρασί και θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα μέσα στο οινοποιείο.
Έπειτα θα ακολουθήσει μία επίσκεψη στην πόλη του Ναυπλίου όπου ένας ξεναγός θα μας μιλήσει για κάποια από τα μυστικά της πόλης. Θα κάνουμε τις απαραίτητες βόλτες στα δρομάκια της πόλης του Ναυπλίου όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν αγορές. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές γευστικές εκπλήξεις!!!

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες...

Πρόγραμμα Εκδρομής
Κυριακή 13/05/2012
08:30 – Αναχώρηση από Σύνταγμα
09:00 – Αναχώρηση από Ucook.gr Νίκαια
10:45 – Άφιξη στο Κτήμα Παλυβού και το φιλόξενο οινοποιείο του, στην Αρχαία Νεμέα. Εκεί βρίσκεται ο μεγαλύτερος αμπελώνας των Βαλκανίων, το «Μπορντό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», με αμπελοκαλλιέργεια 25.000 στρεμμάτων.
Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε την διαδικασία παραγωγής του κρασιού με το φημισμένο όνομα Νεμέα, είναι να ακολουθήσουμε μια ξενάγηση που περνάει μέσα από τον αμπελώνα και την αμπελοοινική καλλιέργεια, εκεί όπου όλα ξεκινούν, θα συνεχίσουμε στο οινοποιείο και την αίθουσα παλαίωσης του κτήματος με τα 300 δρύινα βαρέλια Γαλλικής και Αμερικάνικης δρυός. Εκεί με την βοήθεια των ξεναγών μας θα ακολουθήσει μία γευστική δοκιμή κρασιών.
Στο τέλος όποιος επιθυμεί θα μπορεί να προμηθευτεί κρασί σε μία προνομιακή τιμή από το οινοποιείο.
12:15 - Σεμινάριο μαγειρικής με τον Βησσαρίωνα Παρθένη όπου θα παρουσιαστούν συνταγές με βάση το κρασί.
13:45 – Ένα μοναδικό γεύμα μας περιμένει στο οινοποιείο με συνοδεία κρασιού.
15:15 – Αναχωρούμε για την πόλη του Ναυπλίου
15:45 - Άφιξη στο Ναύπλιο όπου ξεναγός θα μας πει κάποια από τα σημαντικά πράγματα για την πόλη.
16:45 – Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα δρομάκια της πόλης του Ναυπλίου και ψώνια .
19:15 – Αναχωρούμε για την Αθήνα.


Κόστος Συμμετοχής
• Μέλος Ucook Club
• Μη μέλος Ucook Club
• Παιδιά μέχρι 4 ετών
- 45 €
- 90 €
- Δωρεάν


Συνολικά Περιλαμβάνει:
• Εκπαιδευτική επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο και την αίθουσα παλαίωσης του κτήματος Παλυβού
• 1 Σεμινάριο Μαγειρικής.
• Γεύμα στο οινοποιείο με συνοδεία κρασιού.
• Τετράδιο συνταγών Ucook.
• Επίσκεψη και ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου.
• Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Αρχηγός/συνοδός της εκδρομής.
• ΦΠΑ


Δεν Περιλαμβάνει:
• Είσοδοι σε μουσεία
• Ότι ρητά δεν αναφαίρετε από πάνω

Δήλωση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αν δεν είσαι ήδη μέλος του Ucook.gr
Γίνε μέλος πατώντας εδώ...

Το πρόγραμμα (οι ώρες των δραστηριοτήτων, των σεμιναρίων και των επισκέψεων) ενδέχεται να τροποποιηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η θέση θεωρείται κρατημένη μόνο όταν εξοφληθεί πλήρως.

Πολιτική Ακυρώσεων
• 14 ημέρες πριν την άφιξη δεν γίνεται χρέωση.
• 9 - 13 ημέρες πριν την άφιξη, χρέωση 30% επί του συνόλου.
• 4 - 8 ημέρες πριν την άφιξη, χρέωση το 50% επί του συνόλου.
• 0 - 3 100% επί του συνόλου.




blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV