Δείτε το πρόγραμμα με τις συνταγές που θα μαγειρέψει ο Βησσαρίων Παρθένης στο Magic Cooking... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Δείτε το πρόγραμμα με τις συνταγές που θα μαγειρέψει ο Βησσαρίων Παρθένης στο Magic Cooking... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Φρέσκα ζυμαρικά" μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Τα ζυμαρικά είναι το αγαπημένο φαγητό όλων. Ελάτε να καταρρίψουμε πολλούς μύθους να ετοιμάσουμε τα δικά μας φρέσκα ζυμαρικά, αλλά και να φάμε μια γνήσια καρμπονάρα. Προλαβαίνετε να έρθετε και εσείς, υπάρχουν ακόμα κάποιες θέσεις... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα νέο και παράξενο “αναψυκτικό” ετοιμάζεται να λανσάρει η γνωστή σε όλους μας εταιρεία αναψυκτικών Coca Cola, το οποίο θα έχει ως βασικό του συστατικό τα γάλα. Ουσιαστικά θα είναι ένα αεριούχο γάλα, δηλαδή ένα αποβουτυρωμένο γάλα με ανθρακούχο νερό, με άρωμα φρούτων και ζάχαρη... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Εξάρτηση χαρακτηρίζουμε οποιαδήποτε συνήθεια από την οποία δεν μπορούμε εύκολα να αποδεσμευθούμε, είτε πρόκειται για μια ουσία είτε για μια δραστηριότητα. Οπως θα δούμε και στη συνέχεια, όλων των ειδών οι εξαρτήσεις έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον εθισμό στην έκκριση της ορμόνης ντοπαμίνης...
Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μοναδική Προσφορά για τους πρώτους 100 που θα αποκτήσουν την κάρτα μέλους του Ucook Club δώρο 1 φορητή εστία υγραερίου CAMPER - GAZ αξίας 40 Ευρώ! Δείτε εδώ την Φορητή Εστία Υγραερίου...
Κάρτα Μέλους Ucook Club! Δείτε την κάρτα μέλους την οποία θα μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ucook και θα σας δίνει πολλά προνόμια αλλά και εκπτώσεις... Γίνε μέλος του Ucook Club πατώντας εδώ... |
H Ιταλία κηρύσσει πόλεμο και προσβάλλει τα από Αλβανίας σύνορα της Ελλάδας. Συνάντηση Χίτλερ - Μουσσολίνι στη Φλωρεντία, τοπική ώρα 11.00. "Φύρερ, προελαύνουμε.." ήταν τα πρώτα λόγια του Μουσσολίνι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μπορείς να κάνεις κράτηση όπως σε εστιατόριο, όµως απολαµβάνεις σπιτική ατµόσφαιρα τρως σε σπίτια ανθρώπων τους οποίους δεν γνωρίζεις και µετά τον καφέ πληρώνεις τον λογαριασµό. Έτσι κάνεις νέες γνωριµίες, όµως µπορείς να δειπνείς εκεί µόνο λίγες βραδιές τον µήνα... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αύριο έχουμε την αναχώρηση για το πρώτο μας γαστρονομικό ταξίδι στο Bansco της Βουλγαρίας όπου θα περάσουμε 4 υπέροχες και γευστικές ημέρες!
Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πως περάσαμε, τι είδαμε και τι φάγαμε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σύμφωνα με όσα γράφει ο Πέτσιος Δημήτριος Msc, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, υπάρχουν πολλοί μύθοι όσον αφορά τα όσα ξέρουμε για την διατροφή μας. Στη συνέχεια του άρθρου αναλύονται και καταρρίπτονται οι σημαντικότεροι από αυτούς... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Δεν είναι δύσκολη συνταγή. Δεν θα κουραστείτε. Δεν θα πάρει πολύ ώρα! Με καλή παρέα μία ώρα περνάει πολύ εύκολα! Πέντε μερίδες, σε ένα υπέροχο κυρίως γεύμα, φωνάξτε την παρέα σας λοιπόν και απολαύστε ένα Μοσχαράκι Στιφάδο!!! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μία λίστα τροφίμων που συμβάλλουν στην καλή υγεία του οργανισμού και μάλιστα η ευεργετική τους δράση έχει αποδειχθεί από επιστημονικές έρευνες δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Food Technology. Ιδού λοιπόν η λίστα... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
3 Εβδομάδες έχουν μείνει για το 1ο Γαστρονομικό Ταξίδι του Ucook στο Bansco της Βουλγαρίας. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες 4 θέσεις για κάποιους από εσάς που θα έρθουν μαζί σε έναν υπέροχο προορισμός όπου για 4 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία , αλλά και θα περάσουμε Super!! Δηλώστε συμμετοχή σήμερα πατώντας εδώ... ή επικοινωνήστε στο 210-5622004.
Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Νέες παράμετροι μπαίνουν στον… αιώνιο αγώνα κατά του πάχους, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όπως το είδος της εργασίας, οι ώρες του ύπνου και τα κιλά της μητέρας κατά την εγκυμοσύνη... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μην χάσετε τα σεμινάρια μαγειρικής που θα κάνουμε στο Νότος από 20 Οκτωβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού καταναλωτικού παρατηρητηρίου “Which” αποδεικνύεται πως πολλές από τις πράσινες σαλάτες που μέχρι τώρα ξέραμε ότι είναι υγιεινές, τελικά είναι πιο παχυντικές από ένα Big Mac... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ιταλική κουζίνα δε σημαίνει μόνο πίτσα και ζυμαρικά. Δείτε μερικές από τις καλύτερες τοπικές σπεσιαλιτέ της γείτονος χώρας και μάθετε πού μπορείτε να τις δοκιμάσετε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κυριακή και σήμερα θα φτιάξουμε γλυκό. Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο γλυκό! Άσπρες τρούφες πορτοκάλι και καλή σας επιτυχία! Επιστρώνουμε μια ρηχή φόρμα φούρνου με λαδόχαρτο. Ρίχνουμε το βούτυρο με τη διπλή κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αναβαθμίζοντας καθημερινά το website μας, προσθέσαμε στο Ucook e-shop την συλλογή με τις Μηχανές Ζυμαρικών!
Μπορείτε να δείτε την συλλογή μας στο e-shop με τις μηχανές ζυμαρικών μας πατώντας εδώ... |
Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυγού όπου γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου από τη Διεθνή Επιτροπή Ωοπαραγωγών. Εμείς σας δίνουμε 5 υπέροχες συνταγές με κύριο συστατικό το αυγό και πολλές διατροφικές πληροφορίες... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Μοντέρνες & δημιουργικές τάσεις μαγειρικής" μαζί με τον Αντώνη Πεχλιβανάκη. Έφτασε η ώρα να βγάλουμε τον σεφ που κρύβουμε μέσα μας και να ετοιμάσουμε ένα υπέροχο δείπνο , εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους δοκιμάσουν! Μία σειρά μαθημάτων η οποία θα μας κάνει παρέα κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. VOL 4. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Ποντιακής κουζίνας" μαζί με την Σοφία Γεωργακάκη. Όταν μιλήσαμε με την Σοφία για τα σεμινάρια και της είπα κάποια θέματα που θα ήθελα να κάνουμε όταν είδε την Ποντιακή Κουζίνα, σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ! Προλαβαίνετε να έρθετε και εσείς, υπάρχουν ακόμα κάποιες θέσεις... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Για Πίτες και τάρτες " μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Όλοι μας θα θέλαμε να μυρίσει το σπίτι μας φρέσκες πιτούλες αλλά και τάρτες από τα χεράκια μας αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον κατάλληλο δάσκαλο, με την βοήθεια του Βησσαρίωνα θα βγάλουμε τον μάγειρα που κρύβαμε μέσα μας! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κυριακή και η συνταγή είναι χαλαρή... Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες. Ψήνουμε σε σχάρα ή στο φούρνο. Ομοίως ψήνουμε και το μανούρι.... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μπορεί ο Βρετανός σεφ να είναι γνωστός για τις εκστρατείες ενημέρωσης σχετικά με την υγιεινή διατροφή, μάλλον όμως, πρέπει να κοιτάξει τι γίνεται στις επιχειρήσεις του, καθώς η καλή του φήμη δεν εξασφαλίζει αυτόματα και την καλή ποιότητα στα πιάτα του... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ακούστε & δείτε μας ζωντανά μέσα από την συχνότητα του www.moreradio.gr , όπου το ucook παρουσιάζει την εκπομπή γεύσης Taste & More με τους Βησσαρίωνα Παρθένη και τον Αντώνη Πεχλιβανάκη. Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή 09:00 – 10:00 κοντά σας
Πατήστε εδώ για να πάτε στο Moreradio... |
Στο Ucook e-Shop έχουμε μία συλλογή από Σκεύη Σιλικόνης χρήσιμα για αρκετές χρήσεις στην κουζίνα σας! Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε κόκκινο, πράσινο, γαλάζιο και πορτοκαλί χρώμα... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το πλέξιμο είναι μια ασχολία που την έχουμε συνδυάσει με ηλικιωμένες κυρίες. Στη Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης όμως Big Knit Cafe, απευθύνεται σε νεαρές, κυρίως, κοπέλες, που επιθυμούν να χαλαρώσουν... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Γιορτάστε το ΟΧΙ λέγοντας ΝΑΙ στο 1ο Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR Το ucook όπως σας είχε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα διοργανώνει το πρώτο του γαστρονομικό ταξίδι στο Bansco της Βουλγαρίας . Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Μία εβδομάδα που αρχίζει με αρκετή δροσούλα σε όλη την Ελλάδα , γι’αυτό λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε να βρούμε άλλο ένα λόγο να σας βάλουμε στην κουζίνα . Τι άλλο από μία υπέροχη τάρτα σοκολάτας. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ετοιμάζουμε το αρνί. Το καψαλίζουμε και το πλένουμε καλά για να καθαρίσει. Έπειτα, χαράζουμε το αρνί και το αλατοπιπερώνουμε, για να τραβήξει μέσα του την νοστιμιά... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Πιθανότατα όχι, αλλά ο Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έδιναν 1.000$ για την πίτσα του... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Την επόμενη φορά που θα σταματήσετε στα McDonalds ή τα Goodys θα πρέπει να νιώσετε πολύ τυχεροί τη στιγμή που θα πάτε να πληρώσετε. Θα μπορούσατε να πληρώσετε $5000 για το ακριβότερο Burger του κόσμου... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Επιστήμονες από το University College του Λονδίνου ανακάλυψαν πως όσοι προτιμούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα (όπως τα τηγανητά, τα γλυκά, τα προϊόντα κρέατος) διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης, ενώ αντιθέτως όσοι προτιμούν τα φυσικά (όπως φρούτα, λαχανικά, ψάρια) είναι προστατευμένοι από αυτήν... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αντί για μελάνι, ο ρομποτικός ζαχαροπλάστης χρησιμοποιεί λιωμένη σοκολάτα. Σοκολατάκια στο σχήμα της αγαπημένης σας; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όλα γίνονται... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων του Οκτωβρίου είναι έτοιμο, και έχουμε διάφορα θέματα για τους Μεγάλους αλλά και τους Μικρούς (Junior Chef) φίλους μας! Δείτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου και κλείστε θέση στα επόμενα σεμινάρια μας, ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Οι διατροφικές ανάγκες του εγκεφάλου μας - ιδιαίτερα σε περιόδους εντατικής νοητικής προσπάθειας - είναι πολύ συγκεκριμένες. Με καλό «πότισμα» και «λίπασμα» γλυκόζης το μυαλό των μαθητών μπορεί να... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Παίρνω τα παϊδάκια και με ένα μαχαιράκι καθαρίζω το λίπος που υπάρχει στην άκρη του κόκαλου, ώστε να μείνει μόνο το τρυφερό στρογγυλό μέρος του κρέατος. Σε ένα μπλέντερ χτυπάω τα... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Τι σχέση έχει ο Ναπολέων Βοναπάρτης με την κονσέρβα; Όχι, δεν είναι γρίφος ούτε ανέκδοτο αλλά λίγοι γνωρίζουν πως πίσω από την επαναστατική εφεύρεση της κονσέρβας βρίσκεται ο μεγαλομανής στρατηλάτης... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η κυβέρνηση της Κίνας επιχειρεί να εξορίσει από την κινεζική κουζίνα τα ξυλάκια, καθώς για την παραγωγή τους χάνονται κάθε χρόνο χιλιάδες στρέµµατα δάσους. Δεν είναι καθόλου βέβαιο, όµως, ότι θα πετύχει η «επανάσταση»... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν την σοκολάτα και δεν μπορούν να την σταματήσουν, αλλά παράλληλα θέλουν να κάνουν και δίαιτα, κατασκευάστηκε από την ισπανική εταιρεία Cocoa BIO, μια σοκολάτα που αδυνατίζει... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Για όσους βαρέθηκαν τα κλασσικά τυριά από αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, ο σεφ Daniel Angerer προτείνει τυρί από... μητρικό γάλα! Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αν δεν είστε ο τύπος που τσιμπολογάει και αντιμετωπίζετε το φαγητό ως σοβαρή υπόθεση, τότε ήρθε η ώρα να βρεθείτε αντιμέτωποι με το χάμπουργκερ των 84 κιλών... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα ταξίδι του στη Ζάμπια έδωσε στον ερευνητή Timothy Whitehead μια ιδέα για τη δημιουργία πόσιμου νερού σε μικρό χρονικό διάστημα. Αντί να βασιστεί στην υπάρχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιεί... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Tρία νέα μοναδικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου, για επαγγελματίες Chef και μάγειρες, από όλη την Ευρώπη, που στόχο έχουν την αναβάθμιση του κλάδου, στις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στη μαγειρική τέχνη και εφαρμόζονται από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθούν από την Gastronomy Essentials Ltd, τον προσεχή Νοέμβριο, στη Λεμεσό της Κύπρου... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Πιπεριές Κέρατα γεμιστές με φρέσκο τυρί, μία υπέροχη συνταγή! Βέβαια εάν αλλάξεις και τον τόνο στην δεύτερη λέξη της συνταγής μπορείς να την σερβίρεις και στους πολιτικούς μας, με αρκετή δόση χιούμορ και λίγο δηλητήριο στην άκρη! Ας μην τους αφήσουμε να μας χαλάσουν και την κυριακή μας, ξεκουραστείτε και μετά απολαύστε το μεσημεριανό σας! Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη... Διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σελίδα 11 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |