Ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα ολοκαίνουργιο αντικολητικό οικολογικό τηγάνι... Δείτε ολόκληρη την κατηγορία με τα τηγάνια μας πατώντας εδώ... |
Ανανεώστε την κουζίνα σας με ένα ολοκαίνουργιο αντικολητικό οικολογικό τηγάνι... Δείτε ολόκληρη την κατηγορία με τα τηγάνια μας πατώντας εδώ... |
Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR για 4ήμερη απόδραση στην μαγευτική Βασιλεύουσα, την Κωνσταντινούπολη, την αρχόντισσα του Βοσπόρου 6 – 9 Ιανουαρίου 2012! Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι την περίοδο των Φώτων στην Κωνσταντινούπολη με Guest τον Ευτύχη Μπλέτσα. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα εξερευνήσουμε την παλαιότερα πρωτεύουσα του Βυζαντίου και... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Γίνε μέλος πατώντας εδώ... στο ucook club μέχρι το τέλος του χρόνου και απόλαυσε δώρο ίσο με την αξία της εγγραφής σου!
Μία φορητή εστία υγραερίου (δείτε το προϊόν πατώντας εδώ...) και ένα Οικολογικό τηγάνι 20 εκ. (δείτε το προϊόν πατώντας εδώ...) |
Κάθε χρόνο για 25 χρόνια ο πατέρας τραβούσε βίντεο τα παιδιά του να κατεβαίνουν από τις σκάλες, για να ανοίξουν τα δώρα τους! Mέσα σε τόσα χρόνια, μπορούμε να δούμε τις αλλαγές σε μια οικογενειακή παράδοση, με φίλους, συγγενείς, κατοικίδια αλλά και το σπίτι, να αλλάζουν κάθε χρόνο αλλά... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αλατοπιπερώνετε τη γαλοπούλα. Ανάβετε ένα μάτι στην κουζίνα και μόλις κάψει βάζετε τα κάστανα να ψηθούν και ν ανοίξουν. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά σε πολυκοπτικό μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας μέλι και μισό φλυτζάνι Κρητική Τσικουδιά... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Νέο προϊόν στο eshop μας (το οποίο σύντομα θα αναβαθμιστεί!!!) μία καφετιέρα Francis... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR για 4ήμερη απόδραση στην μαγευτική Βασιλεύουσα, την Κωνσταντινούπολη, την αρχόντισσα του Βοσπόρου 6 – 9 Ιανουαρίου 2012! Το Ucook.gr διοργανώνει ένα γαστρονομικό ταξίδι την περίοδο των Φώτων στην Κωνσταντινούπολη με Guest τον Ευτύχη Μπλέτσα. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα εξερευνήσουμε την παλαιότερα πρωτεύουσα του Βυζαντίου και... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η εκπομπή Taste & More και το «More Radio» σας προσκαλούν στο πρώτο τους Party στο «Villa» Club (Παρασκευή 23/12). Το πρώτο winter party του moreradio.gr είναι γεγονός... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Την "πλάτη" στο εθνικό προϊόν, τη φέτα, γυρίζουν οι Έλληνες εξαιτίας της δραματικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων τους. Την ίδια ώρα, στρέφονται στα φθηνότερα λευκά τυριά καθώς και σε τυριά ιδιωτικής ετικέτας, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας και από τις δύο πλευρές. Μουσκεύουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια για 20 λεπτά σε χλιαρό νερό και τα σουρώνουμε. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα μανιτάρια για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το γαστρονομικό μας ταξίδι για το Σοφικό Κορινθίας στο ράντζο Σκούρα ξεκίνησε σήμερα στις 09:00, μείνετε στη σελίδα μας και πολύ σύντομα θα δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Φτιάξτε τις καλύτερες συνταγές σας με αυτό το σετ από 3 τηγάνια. Αυτό το σετ αποτελείται από 3 τηγάνια συμβατά με όλες τις εστίες φωτιάς. Ένα υπέροχο σετ με τηγάνια που θα καλύψει τις ανάγκες σας και δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας... Δείτε το προϊόν πατώντας εδώ... |
Ένα υπέροχο σετ με προϊόντα σιλικόνης που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας. Είναι οικονομικό και ολοκληρωμένο σετ ακόμα και για να το κάνετε δώρο τις ημέρες των Χριστουγέννων στα αγαπημένα σας πρόσωπα... Δείτε μία υπέροχη προσφορά και ιδανική πρόταση για δώρο πατώντας εδώ... |
Βράζουμε τα 300 γρ. κρέμας γάλακτος μαζί με τα 10 γρ. τσάι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 20 λεπτά. Λιώνουμε την άσπρη σοκολάτα σε μπεν μαρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η Πάτρα Ζεϊμπέκη από το Gourmet Food Lovers μας ξεναγεί στις κουζίνες του κόσμου από τις ημέρες των Χριστουγέννων. Συνταγές με χοιρινό από τις κουζίνες του βορρά για το ρεβεγιόν ή την ημέρα των Χριστουγέννων... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το Ucook.gr διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο γαστρονομικό ταξίδι στο Σοφικό Κορινθίας στο ράντζο Σκούρα με Guest τον Τόνυ Καβαλιέρο από το Chef In Love. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 2 ημέρες θα ακολουθήσουμε τα ίχνη και θα ζήσουμε σε μία άλλη εποχή τη μοναδική εμπειρία της άγριας Δύσης... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ο Τόνυ καβαλιέρος πιστός στο εορταστικό του ραντεβού, θα μας ετοιμάσει κάποια από τα πιο γευστικά διεθνές γλυκά: ΠΑΝΕΤΟΝΕ, GINGER CHRISTMANS BISCUITS, TRADIONAL MINCE TARTS, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αναδείξτε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τον chef που κρύβετε μέσα σας και εκπλήξτε το περιβάλλον σας τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στο εορταστικό τραπέζι!!! Ελάτε να δούμε μία πλήρης πρόταση όπου θα ετοιμάσουμε υπέροχα ορεκτικά , κυρίως , σαλάτες , γλυκά και... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Και ενώ οι γιορτές πλησιάζουν όλοι θέλουμε εύκολες και γευστικές συνταγές για τα γιορτινά μας τραπέζια που θα κάνουμε με φίλους και συγγενείς. Η κατάλληλη να μας ταξιδέψει σε αυτές τις γεύσεις είναι η φίλη μου Ντίνα Νικολάου όπου είναι γνωστή σε όλους εσάς. Ένα μοναδικό γιορτινό τραπέζι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα απίστευτο σεμινάριο για "Παρασκευή - Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικης Τούρτας" στις 7 Δεκεμβρίου!
Ελάτε να μάθουμε πως θα ετοιμάσουμε μία υπέροχη και μοναδική χριστουγεννιάτικη τούρτα! H ιδέα της κατασκευής μιας απλής τούρτας ήταν η αρχή για την δημιουργία του sugarcake... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα απίστευτο σεμινάριο για "Χριστουγεννιάτικο Μενού" απ' όλο τον κόσμο με τον Τόνυ Καβαλιέρο στις 6 Δεκεμβρίου... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το Ucook.gr διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο γαστρονομικό ταξίδι στο Σοφικό Κορινθίας στο ράντζο Σκούρα με Guest τον Τόνυ Καβαλιέρο από το Chef In Love. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 2 ημέρες θα ακολουθήσουμε τα ίχνη και θα ζήσουμε σε μία άλλη εποχή τη μοναδική εμπειρία της άγριας Δύσης... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα απίστευτο σεμινάριο για Παρασκευή παιδικής τούρτα στις 5 Δεκεμβρίου!!! Ελάτε να μάθουμε πως θα ετοιμάσουμε μία υπέροχη και μοναδική παιδική τούρτα! H ιδέα της κατασκευής μιας απλής τούρτας ήταν η αρχή για την δημιουργία του sugarcake... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Μην χάσετε ένα μοναδικό σεμινάριο Food Styling στις 3 Δεκεμβρίου με τον Αντώνη Πεχλιβανάκη... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκε ο Chris Voight, παραγωγός πατάτας και επικεφαλής του σωματείου παραγωγών πατάτας, στην Ουάσινγκτον, για να υπερασπιστεί την πατάτα απέναντι στις αιτιάσεις της Επιτροπής Υγείας που προτείνει να περιοριστεί η χρήση της στο φαγητό των σχολείων... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων του Δεκεμβρίου, με πολλούς Έλληνες και ξένους Guest chef αλλά και πολλά θέματα και ενότητες που εσείς μας ζητήσατε. Σας περιμένουμε στην παρέα μας... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, δείτε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και εσείς αυτές τις συνταγές, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Για τη μαγιονέζα: Σε ένα blender xτυπάμε τις ελιές μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε υψηλή ταχύτητα για 4 λεπτά. Σουρώνουμε το μείγμα από ένα διχτυωτό σουρωτήρι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σε κάποιους μπορεί να προκαλεί... αναταραχές στο στομάχι, αλλά για τους πιο γκουρμέ τύπους ίσως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τους πιάτα: «άσπρο χαβιάρι» ή αλλιώς... αυγά σαλιγκαριών. Πλέον είναι σύνηθες το φαινόμενο, στις φάρμες, δίπλα από τις ντομάτες... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Γαστρονομικό Ταξίδι του UCOOK.GR στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας 17 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! Το Ucook.gr διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο γαστρονομικό ταξίδι στο Σοφικό Κορινθίας στο ράντζο Σκούρα. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 2 ημέρες θα ακολουθήσουμε τα ίχνη και θα ζήσουμε σε μία άλλη εποχή τη μοναδική εμπειρία της άγριας Δύσης. Θα καβαλήσουμε άλογα, άμαξες και τρενάκια και θα εξερευνήσουμε τα 330 στρέμματα της καταπράσινης κοιλάδας σε υψόμετρο 520 μ... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στην Αμερική κυκλοφορεί η πρώτη μπύρα που μπορούν να πιουν με ασφάλεια οι σκύλοι. Την ίδια μπύρα μπορούν να δοκιμάσουν όμως και οι άνθρωποι. Τώρα οι σκύλοι θα έχουν και αυτοί το δικό τους ποτό... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μοναδική Προσφορά για τους πρώτους 100 που θα αποκτήσουν την κάρτα μέλους του Ucook Club δώρο 1 φορητή εστία υγραερίου CAMPER - GAZ αξίας 40 Ευρώ! Δείτε εδώ την Φορητή Εστία Υγραερίου...
Κάρτα Μέλους Ucook Club! Δείτε την κάρτα μέλους την οποία θα μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ucook και θα σας δίνει πολλά προνόμια αλλά και εκπτώσεις... Γίνε μέλος του Ucook Club πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Για Πίτες και τάρτες" μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Όλοι μας θα θέλαμε να μυρίσει το σπίτι μας φρέσκες πιτούλες αλλά και τάρτες από τα χεράκια μας αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον κατάλληλο δάσκαλο, με την βοήθεια του Βησσαρίωνα θα βγάλουμε τον μάγειρα που κρύβαμε μέσα μας! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Παίρνουμε ένα πιάτο και τοποθετούμε τα πορτοκάλια μας, τα καθαρισμένα. Πασπαλίζουμε με κρεμμύδι και ρικόττα τυρι απο πάνω και τέλος για να δημιουργήσουμε το πιάτο μας ποιο όμορφο και να δώσουμε γεύση ρίχνουμε βασιλικο... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Τα πάντα για τις σούπες" μαζί με την Σοφία Γεωργακάκη. Ίσως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να μας μάθει όλα τα μυστικά για τις σούπες αφού όπως μου έχει πει ποτέ δεν θυμάται να έλειπε από το καθημερινό της τραπέζι στο σπίτι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ!
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Λευκά κρέατα συνδυασμένα με κρασί " μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Μαζί με την βοήθεια των ειδικών του κρασιού από το Cellier Wine Club θα ετοιμάσουμε λευκά κρέατα με γευστικούς συνδυασμούς... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Όλα για την σοκολάτα" μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Ας δοκιμάσουμε πολλές και διαφορετικές σοκολάτες και ας ετοιμάσουμε τα πιο βασικά σοκολατένια γλυκά. (τούρτα σοκολάτας, brownies, cookies, σουφλέ, μους σοκολάτας κ.ά.) ... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Για Σπιτικό Ψωμάκι & Ντιπ" μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Όλοι μας θα θέλαμε να μυρίσει το σπίτι μας φρέσκο ψωμάκι από τα χεράκια μας αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον κατάλληλο δάσκαλο, με την βοήθεια της Σοφίας μας θα βγάλουμε τον φούρναρη που κρύβαμε μέσα μας... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ" μαζί με τον Chef in Love Τόνυ Kαβαλιέρο. Θα μας ταξιδέψει σε μακρινές χώρες όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αυτή την φορά θα μας μιλήσει για την κουλτούρα και την κουζίνα της Καραϊβικής & θα μας ταξιδέψει σε τόπους εξωτικούς με πολύχρωμες γεύσεις και αρώματα!!! Θα τον έχουμε κοντά μας από τον Δεκέμβριο κάθε εβδομάδα όπου θα μας ταξιδέψει σε πολλές άλλες χώρες όπως μόνο εκείνος μαγικά ξέρει... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Από τις πιο απλές και όμως πιο γευστικές συνταγές! Όσοι έχουν πάει στην Κρήτη σίγουρα έχουν δοκιμάσει το κριθαρένιο παξιμάδι.
Είναι πολλά όμως και τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που σερβίρουν αυτό τον εκλεκτό μεζέ... όπως επίσης και αρκετά νοικοκυριά! Ευκαιρία να το δοκιμάσετε και εσείς! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Εορταστικά Cupcake" μαζί με την Έλλη και την Αμαλία από το κατάστημα ''I LOVE CUPCAKE'' στη Γλυφάδα. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικά cupcakes, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους στα γιορτινά σας καλέσματα και τραπέζια... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Λευκά κρέατα συνδυασμένα με κρασί " μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Μαζί με την βοήθεια των ειδικών του κρασιού από το Cellier Wine Club θα ετοιμάσουμε λευκά κρέατα με γευστικούς συνδυασμούς και θα τα συνοδεύσουμε με μοναδικά κρασιά... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "Για υπέροχα μπισκοτόσπιτα" μαζί με την Εβίτα Παπαχαραλάμπους η οποία διατηρεί το κατάστημα "ΤO ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ" στην Αγία Παρασκευή που είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που φτιάχνει μπισκότα, και όχι μόνο, αποκλειστικά στο χέρι. Οι γιορτές σχεδόν χτυπάνε την πόρτα μας... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στις 6 το απόγευμα, Σεμινάριο "ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ" μαζί με τον Chef in Love Τόνυ Kαβαλιέρο. Θα μας ταξιδέψει σε μακρινές χώρες όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αυτή την φορά θα μας μιλήσει για την κουλτούρα και την κουζίνα της Καραϊβικής & θα μας ταξιδέψει σε τόπους εξωτικούς με πολύχρωμες γεύσεις και αρώματα!!! Θα τον έχουμε κοντά μας από τον Δεκέμβριο κάθε εβδομάδα όπου θα μας ταξιδέψει σε πολλές άλλες χώρες όπως μόνο εκείνος μαγικά ξέρει... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Στις 11 το πρωί, Σεμινάριο "Πρωτάρης στην κουζίνα" μαζί με τον Βησσαρίων Παρθένη. Για εσένα που δεν θέλεις να γυρίσεις σπίτι από την δουλειά και αναγκάζεσαι να παραγγείλεις από έξω, που σίγουρα σου αρέσει η μαγειρική ή είσαι φοιτητής που θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα θα αρχίζουμε μαζί την εβδομάδα μας με μία καινούργια βιντεοσκοπημένη συνταγή. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε και σε κάποιο από τα επόμενα Video να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τις δημοψηφίσεις και τους πολιτικούς μας... Έστω και για λίγο, να αφεθούμε στην ηρεμία της δημιουργίας και να φτιάξουμε ένα πιάτο διαφορετικό από τα καθημερινά! Ας δοκιμάσουμε να φτιάξουμε ένα Αγριογούρουνο στιφάδο! Οχι σαν αυτά που έτρωγε ο Οβελίξ, λίγο πιο μικρό! Να έχετε μία υπέροχη κυριακή! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καθαρίζουμε και κόβουμε το ψάρι σε φιλέτα.
Το κόβουμε σε λωρίδες ή σε τετραγωνάκια. Καθαρίζουμε την κολοκύθα, αφαιρούμε τους σπόρους και... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σελίδα 10 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |