ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ 5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ 5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ Το καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή εποχή για αδυνάτισμα. Τόσο οι τροφές του, όσο και η ζέστη είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για να κάνει κανείς εύκολα και ανώδυνα δίαιτα. Τα φρούτα του καλοκαιριού όσο και οι καλοκαιρινές συνταγές των ήδη υπαρχόντων φαγητών, χαμηλά σε θερμίδες είναι ο σύμμαχος της δίαιτας για το καλοκαίρι. Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ... ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!

ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Τι να κάνουν, τι να κάνουν οι παραγωγοί στις ΗΠΑ και προκειμένου να τους μείνουν απούλητα τα καρότα, τα τύλιξαν σε συσκευασία από πατατάκια, γαριδάκια κ.λπ. και ελπίζουν έτσι να προσελκύσουν τους μικρούς μπόμπιρες και να φάνε τα καρότα...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΙΝΟΑ: Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;

ΚΙΝΟΑ: Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Η κινόα, του γένους των χηνοποδιδών, δεν είναι δημητριακό, για την ακρίβεια ως φυτό είναι πιο συγγενική με το σπανάκι, το παντζάρι και τον αμάραντο- αλλά οι σπόροι της καταναλώνονται ως τέτοιο, και μάλιστα με πλεονεκτήματα έναντι πολλών ανάλογων τροφών: δεν περιέχει γλουτένη και χωνεύεται πιο εύκολα από το σιτάρι, το καλαμπόκι ή τη σίκαλη, ενώ μπορεί να αντικαταστήσει το ρύζι σε οποιαδήποτε μορφή του...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

19ΧΡΟΝΗ ΤΡΩΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ!

19ΧΡΟΝΗ ΤΡΩΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ Παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι ο εθισμός της μπορεί να τη σκοτώσει, η 19χρονη Tempestt Henderson από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, δε μπορεί να σταματήσει να τρώει... σαπούνι...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ...

ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ Η μπανάνα πεθαίνει.
Σε δέκα χρόνια μπορεί να μην υπάρχει όπως την ξέρουμε σήμερα.
Τη σκοτώνει μια φονική αρρώστια που έχει εξαπλωθεί στον μισό πλανήτη, ένας ακατανίκητος μύκητας που απειλεί με αφανισμό καλλιέργειες, φρούτα, αλλά και ανθρώπους στην Αφρική, στην Ασία και στον Ειρηνικό...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΧΑΒΙΑΡΙ... ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΕΔΕΣΜΑ!

ΧΑΒΙΑΡΙ... ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΝΕΟ ΕΔΕΣΜΑ! Ο Γάλλος Dominique Pierru, πρώην κατασκευαστής κουζινών, θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος της γαστρονομίας στη Γαλλία, καθώς εισήγαγε στη γαλλική κουζίνα… το χαβιάρι σαλιγκαριού!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα.
Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακρηρίζουμε λευκό κρέας.
Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25.07.2011 - 31.07.2011

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.
Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email...
Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ COCA COLA

ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ COCA COLA Ισως δεν υπάρχει πιο διάσημος ήχος από τον «μαύρο καταρράκτη» της Coca-Cola όταν αγγίζει τα δροσερά παγάκια.
Δεν υπάρχει όμως και πιο διάσημο μυστικό όσο εκείνο της κρυμμένης συνταγής της.
Η αυθεντική «ρετσέτα» της φυλάσσεται από τις αρχές του 20ού αιώνα σε θυρίδα της τράπεζας Sun Τrust στην Ατλάντα...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΛΑΡΙ!

ΤΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΛΑΡΙ Το Milestii Mici είναι ένας μικρός συνηθισμένος οικισμός στη Μολδαβία.
Ήταν άγνωστος στον υπόλοιπο κόσμο μέχρι το 2007, οπότε και μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.
Ο λόγος δεν ήταν άλλος από… τα κρασιά του...

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ H Μαστίχα Χίου είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό & τα κλαδιά του σχίνου (Pistacia Lentiscus var. Chia). Η έκκριση αυτή προκαλείται με χάραγμα του σχίνου από αιχμηρό εργαλείο. Η Μαστίχα εμφανίζεται σαν δάκρυ στα χαραγμένα σημεία και ρέει κατά σταγόνες στο χώμα. Κατά την έκκρισή της...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΖΥΜΑΡΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ! Τα ζυμαρικά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, φτιάχνονται εύκολα και εμπλουτίζονται με μια ποικιλία της οικιακής οικονομίας: το κρέας, το γάλα, το τυρί, τα όσπρια και το ταχίνι. Άλλωστε πάντα τα ζυμαρικά υπήρξαν μια από τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, ενώ παράλληλα αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης με παραλλαγές...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου για την παιδική παχυσαρκία στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας (η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 867.000 μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα και σε ένα διάστημα 13 ετών), τέσσερα στα δέκα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου είναι παχύσαρκα...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ

Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ Δείτε τι καταπολεμά... Τι μειώνει... Τι αποτρέπει... Τι ρυθμίζει... Η τροφή σας!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ρώσικη σαλάτα ή στα ρωσικά σαλάτα Ολιβιέ είναι σπεσιαλιτέ της ρωσικής και ουκρανικής κουζίνας, δημοφιλής και στα Βαλκάνια...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΩΜΑ ΣΑΛΑΤΑ

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΩΜΑ ΣΑΛΑΤΑ Μία δροσερή σαλάτα είναι ότι πρέπει για την ζεστή Κυριακή που έχουμε σήμερα!
Φτιάξτε την σαλάτα, βάλτε την στο ψυγείο και γυρίζοντας από το μπανάκι σας... θα είναι δροσερή!!!
Μμμμ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΟΒ... ΠΑΤΑΤΑ!

ΜΟΒ... ΠΑΤΑΤΑ Νέο είδος πατάτας εμφανίστηκε στην Αγγλία.
Η «μοβ μεγαλοπρέπεια» (Purple Majesty), όπως ονομάστηκε η νέα αυτή ποικιλία, χαρακτηρίζεται από το έντονο χρώμα της και περιέχει έως και δέκα φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά, τις ανθοκυανίνες...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ O Nathan Wyburnm είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που έχει καθιερώσει τη δημιουργία έργων τέχνης ζωγραφίζοντας με μαρμελάδα πάνω σε καμβά από ψωμί του τοστ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Πολλά είδη μανιταριών παράγουν διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες τα καθιστούν τοξικά και από μια ευχάριστη λιχουδιά μπορούν να μετατραπούν σε θανατηφόρα.
Αν και ο αριθμός των θανατηφόρων ειδών είναι σχετικά μικρός, πολλά απο αυτά προκαλούν ιδιαίτερα βαριά και δυσάρεστα συμπτώματα...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΔΥΠΟΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ?

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΔΥΠΟΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΑ ΟΤΑΝ ΑΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Τα ηδύποτα με γλυκάνισο, όπως το ούζο, οφείλουν τη γεύση τους στους υδρογονάνθρακες, που είναι το βασικό στοιχείο των αιθέριων ελαίων και ονομάζονται τερπένια...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΟΠΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ!

ΤΟΠΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ Ότι θα δείτε στις εικόνες είναι φτιαγμένο από τρόφιμα!
Ο φωτογράφος Carl Warner δημιουργεί και φωτογραφίζει εκτάσεις γης αποκλειστικά φτιαγμένες από φαγητά!
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η δημιουργικότητα στην υπηρεσία της τέχνης...

Διαβάστε και δείτε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΑΓΟΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ: ΣΤΑ "ΑΚΡΑ" Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΙΚΡΩΝ-ΜΕΓΑΛΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ: ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΙΚΡΩΝ-ΜΕΓΑΛΩΝ Με "όπλο" την έντονη διαφημιστική προβολή και τις μειώσεις τιμών, οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών επιχειρούν να τονώσουν τις πωλήσεις τους και να διευρύνουν το μερίδιο τους, σε βάρος των μικρότερων και πιο αδύναμων παικτών του χώρου...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Με το... αριστερό ξεκίνησε η χρονιά για την αγορά αλλαντικών καθώς, παρά τις σημαντικές προσφορές και τον «πόλεμο» τιμών μεταξύ των βιομηχανιών του κλάδου, η κατανάλωση συνεχίζει να υποχωρεί και μάλιστα με ρυθμούς μεγαλύτερους σε σύγκριση με το 2010...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11.07.2011 - 17.07.2011

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11.07.2011 - 17.07.2011 Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.
Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email...
Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ...

Add a comment
   

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Στη Σαντορίνη, στις 8-9 Ιουλίου 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (Santo Wines).
Το φετινό συνέδριο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφενός μεν γιατί...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΙΔΟΣ" ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ! Μπορεί η σοκολάτα να είναι ο καφέ χρυσός του μέλλοντος;
Κι όμως μπορεί.
Και μάλιστα μπορεί και να κοστίζει πάνω από 2.000 ευρώ το κιλό.
Γιατί;

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Knjaz Milos

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Knjaz Milos Το Βρετανικό επενδυτικό Κεφάλαιο της Salford, ιδιοκτήτρια της Danube Foods, σχεδιάζει την πώληση δύο από τις εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στην Σερβία το 2012...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ Eνα από τα πιο σημαντικά βραβεία γεύσης στον κόσμο, το Superior Taste Award (Bραβείο Aνώτερης Γεύσης), του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste και Quality Institute (iTQi), απονεμήθηκε για το 2011 - και για δεύτερη φορά - στην «Aττική Mελισσοκομική Eταιρεία», για το μέλι «Aττική»...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 10,6 εκατ.ευρώ θα δοθούν αύριο απο τον ΕΛΓΑ σε 10.029 δικαιούχους παραγωγούς ως αποζημιώσεις φυτικού ύψους για ζημιές απο παγετό, χαλάζι, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα την χρονική περίοδο Ιούλιος 2010 – Δεκέμβριος 2010 των Νομών...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ! Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, περίπου το 2015, πολλά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα θα έχουν αλλάξει.
Για παράδειγμα η τοστιέρα μπορεί να μην είναι ένα ορθογώνιο αντικείμενο με 2 πλάκες, αλλά ένα ευλύγιστο θερμαντικό φύλλο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΠΥΡΑ

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΠΥΡΑ Η πρώτη μπύρα που θα είναι πόσιμη στο διάστημα είναι πλέον γεγονός αποδεικνύοντας πως και οι πιο ιδιαίτεροι ταξιδιώτες έχουν δικαίωμα στο αλκοόλ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες.
Το περνάμε σε λίγο λάδι και το τοποθετούμε στο ταψί.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, κατά προτίμηση μικρές ώστε...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ JOZE CUERVO ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η DIAGEO

ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ JOZE CUERVO ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Η DIAGEO Συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της τεκίλα Jose Cuervo για παράταση του συμβολαίου διανομής του εν λόγω προϊόντος ή την εξαγορά του έναντι του ποσού των 2 δισ. δολ. πραγματοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός αλκοολούχων ποτών...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ Αξίζει να το μάθεις!!!
Παράξενα φρούτα από όλο τον κόσμο, που δύσκολα συναντάμε στην Ελλάδα αλλά είναι αρκετά κοινά για άλλους λαούς...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΥΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΥΤΙΑ Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πίτσες, αν και είναι στρογγυλές, έρχονται σε τετράγωνα κουτιά;

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 27.06.2011 - 03.07.2011

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 27.06.2011 - 03.07.2011 Καλή εβδομάδα και καλή σας όρεξη!
Για όσους από εσάς βρίσκεστε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα μας να σας ενημερώσουμε ότι κάθε εβδομάδα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.

Διαβάστε το ΜΕΝΟΥ της εβδομάδας πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΕΙΚ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΚΕΙΚ ΜΑΣΤΙΧΑΣ Δεν είναι δύσκολο... απλώς βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη, τη μαστίχα και το αμύγδαλο μέχρι να φουσκώσουν και...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!!!

Add a comment
   

ΟΡΦΑΝΕΨΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ McCAIN

ΟΡΦΑΝΕΨΕ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ McCAIN Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο άνθρωπος που έβαλε τηγανιτές πατάτες στα πιάτα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Ο Γουάλας ΜαΚέιν, συνιδρυτής της McCain Foods έχασε την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Θα έδινες ποτέ 160.000 δολάρια για ένα μπουκάλι κρασί που μάλιστα είναι τόσο παλιό που δεν πίνεται;
Κι όμως θα κοστίσει κάτι παραπάνω αν αποφασίσεις να συμπληρώσεις την κάβα σου με κάποιο από τα παρακάτω ποτά...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΩΗΣ Ένα τσάι χωρίς καφεΐνη για όλες τις ώρες.
To Rooibos είναι ένα βότανο και το όνομα του στα αφρικάνικα σημαίνει κόκκινος θάμνος.
Συνηθίζεται να λέγεται κόκκινο τσάι και φυτρώνει σε μια μικρή περιοχή των βουνών Caderberg, βόρεια του Cape Town. ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

10 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!!!

10 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!!! Το καλοκαίρι έχει μπεί για τα καλά και η ζέστη δεν αντέχεται!
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις σπίτι και να δροσιστείς ανάβοντας το a/c.
Επειδή δεν αρκεί μόνο αυτό εμείς σας έχουμε το TOP 10 του καλοκαιριού, που δεν είναι κάτι άλλο από 10 εύκολα και λαχταριστά παγωτά...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κι όμως αντίθετα από ότι θα φανταζόμασταν κάτοχος αυτού του ρεκόρ δεν είναι κάποιος Μεξικανός ή Ινδός, αλλά ένας Βρετανοας αγρότης.
Ο Gerald Fowler καλλιεργεί πιπεριές στο κτήμα του στη βόρεια Αγγλία και η πιπεριά της ποικιλίας Naga Viper της φάρμας του, κατέκτησε τον τίτλο της πιο καυτής πιπεριάς στον κόσμο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ Ο καλύτερος τρόπος για να αναδειχθεί το άρωμα και η γεύση της σαμπάνιας είναι να σερβίρεται σε ποτήρι υπό κλίση, αφού θα έχει χτυπηθεί καλά το μπουκάλι, σύμφωνα με Γάλλους ερευνητές...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20.06.2011 - 26.06.2011

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20.06.2011 - 26.06.2011 Καλή εβδομάδα και καλή σας όρεξη!
Για όσους από εσάς βρίσκεστε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα μας να σας ενημερώσουμε ότι κάθε εβδομάδα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.

Διαβάστε το ΜΕΝΟΥ της εβδομάδας πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ Απλώς μην το παρακάνετε με το Ούζο!!!
Αναμειγνύουμε το νερό, το ούζο και το αγάρ αγάρ και τα χτυπάμε με σύρμα.
Ζεσταίνουμε το μείγμα μέχρι να κοχλάσει και το τραβάμε από την φωτιά.
Περιμένουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία και...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Ανατρέποντας μία παράδοση τριών αιώνων, οι Αρχές της Βρετανίας αποφάσισαν να επιτρέψουν στις παραδοσιακές παμπ να σερβίρουν μπύρα σε μικρά ποτήρια, χωρητικότητας μόλις 400 ml.
Ηδη από το 1698 έχει καθιερωθεί με νόμο το «κλασικό» ποτήρι μπύρας της Βρετανίας...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TAJ MAHAL PALACE ΑΠΟ ΚΕΙΚ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TAJ MAHAL PALACE ΑΠΟ ΚΕΙΚ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ Ινδοί σεφ δημιούργησαν ένα πολύ γλυκό αντίγραφο του ξενοδοχείου Taj Mahal Palace της Βομβάης.
Η κατασκευή έγινε στα πλαίσια της 36ης Ετήσιας Έκθεσης Κέικ στην Bangalore και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

GRAND VIEW TOPLESS COFFEE SHOP

GRAND VIEW TOPLESS COFFEE SHOP Ένα πραγματικά...μοναδικό εστιατόριο στις ΗΠΑ κινδυνεύει να κλείσει μετά από δυο χρόνια λειτουργίας.
Ο λόγος που το κάνει μοναδικό: οι γυμνόστηθες σερβιτόρες του! ...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕ Στοχευμένες παρεμβάσεις για την προώθηση του Ελληνικού και του Κρητικού ελαιολάδου σχεδιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών κ.Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.
Ξεπερνώντας σπασμωδικές ενέργειες ο ΟΠΕ σχεδιάζει να καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μελισσοκομική μονάδα στη Κρήτη αποτελεί και με την επίσημη πλέον βούλα ειδικών επιστημόνων, πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής βασιλισσών, μια διάκριση που δίνεται για πρώτη φορά σε μονάδα του νησιού και αντίστοιχα για 6η σε πανελλήνιο επίπεδο...

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Σελίδα 13 από 20

sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV