Ο Βησσαρίων Παρθένης θα μας μαγειρέψει μαζί με την ομάδα του και θα μας σερβίρει μοναδικά πιάτα Ελληνικής κουζίνας.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 21:30 με απεριόριστο κρασί, κόστος 25 ευρώ/άτομο Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο Βησσαρίων Παρθένης θα μας μαγειρέψει μαζί με την ομάδα του και θα μας σερβίρει μοναδικά πιάτα Ελληνικής κουζίνας.
Πέμπτη 23 Ιουνίου 21:30 με απεριόριστο κρασί, κόστος 25 ευρώ/άτομο Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
10 Ιδέες Που Θα Κάνουν Το Ψήσιμο Σας Να Πάει Σε Άλλο Επίπεδο Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Οι μάγοι αρτοποιοί στο κατάστημα "The Bagel Store" στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μας αποδεικνύουν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Οι Χρυσοι Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια λαμπερή τελετή με έντονο επετειακό χαρακτήρα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η πίτσα είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό και νόστιμο φαγητό πάνω στη γη. Αλλά τι εάν θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό; Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι πως ο χώρος της κουζίνας και των ντουλαπιών δεν μας φτάνει ΠΟΤΕ!!! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στις 28 Μαρτίου και ώρα 16:00 όσοι τυχεροί είναι στο Ucook θα παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σεμινάριο από τους chefs Βησσαρίωνα Παρθένη και Σταύρο Ψωμόπουλο.
Θα μας παρουσιάσουν 2 Menu Degustation με ψάρι και κρέας. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου - Η Νίκη Μηταρέα και ο Βησσαρίωνας Παρθένης, παρέα με τον Χρήστο Λάπα δημιουργούν ζωντανά νηστίσιμες "λιχουδιές".
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Tα Seven Spots & o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να κερδίσεις μια υποτροφία σπουδών για την ειδικότητα που θέλεις!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τέσσερις Chef ενώνουν τις δυνάμεις τους και "μαρσάρουν" για καλό σκοπό!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας μαζί με εθελοντές παρασκεύασαν και μοίρασαν 5000 μερίδες μπριάμ και φρουτοσαλάτες στην Πλατεία Κοτζιά. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο Βησσαρίωνας Παρθένης θα βρίσκεται στο Golden Hall και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα δημιουργήσει βιωματικό εργαστήριο μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Κεφτεδάκια... ακρίδας, μυρμήγκια λεμονάτα και σούπα γρύλου θα βρίσκονται στο τραπέζι των Ευρωπαίων σε δέκα χρόνια, έπειτα από απόφαση-σοκ της Κομισιόν. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Περισσότεροι από 40 εκθέτες, κατά μήκος της προβλήτας, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, φιλοξενούν το Αιγινήτικο φιστίκι, τα παράγωγα και τις λιχουδιές, που το έχουν σαν πρώτη ύλη τους, καθώς και μια σειρά από άλλα προϊόντα που παράγονται στην Αίγινα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σε ένα συναρπαστικό βιωματικό εργαστήριο μαγειρικής για παιδιά, εμπνευσμένο από νόστιμες παιχνιδοσυνταγές, προσκαλούν τους λιλιπούτειους chefs της φετινής Μικρόπολις, ο γνωστός chef Βησσαρίων Παρθένης και η ομάδα του UCOOK. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Την Κυριακή 10 Μαΐου η Νταϊάν Κόχυλα και το νέο Fairy Clean & Care, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε το πιο αγαπημένο πρόσωπο όλων μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Με τη λαμπερή τελετή απονομής που έγινε τη Δευτέρα 20 Απριλίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων απέδειξε ότι ξέρει να συναρπάζει, αφού για πρώτη φορά στα 22 χρόνια της ιστορίας του έφερε όχι ένα, αλλά δύο εστιατόρια στην πολυπόθητη κορυφή της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Korydallos Gastronomic Cities:
τετραήμερο εκδηλώσεων, σεμινάρια και το πρώτο film food festival. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τα Lay’s, τα πιο αγαπημένα σνακ στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζουν έναν μοναδικό διαγωνισμό-πρόκληση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αλήθεια έχετε ποτέ φανταστεί να απολαύσετε με την παρέα σας ένα διαφορετικό δείπνο σε ύψος 50 μέτρων και μάλιστα με την μοναδική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του Λυκαβηττού; Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Φέτος τα BeerBartender Awards, που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα περιλαμβάνουν οκτώ (8) κατηγορίες βράβευσης, εκ των οποίων τέσσερις (4) νέες. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Κρέατα - Λαχανικά
Οδηγίες για το τέλειο αρνί στη σούβλα Μάθετε να φτιάχνετε κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κλέφτικο Συνταγές για κοτόπουλο, μπριζόλες, σουβλάκια, πανσέτες, λουκάνικα Μαρινάδες και σάλτσες Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Και τι έχει μέσα; Λαζάνια, την κρέμα που μπαίνει στα cannoli, άπειρες ποσότητες Nutella, ψημένα φουντούκια, κομμάτια σοκολάτας και marshmallows..... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν...
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ετοιμάστε γεύματα πιο τρυφερά ακόμα και από αυτά των επαγγελματιών με το νέο φούρνο AEG ProCombi Sous Vide multi-steam
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ, τότε θα πρέπει να αλλάξετε το βραδινό σας γεύμα.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Την 5η διακρατική συνάντηση των πόλεων που συμμετέχουν στο έργο Gastronomic Cities του προγράμματος URBACT ΙΙ (πόλεις σε δράση) φιλοξενεί ο Δήμος Κορυδαλλού στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των χρόνων, η ομάδα γαστρονομίας του φεστιβάλ φιστικιού παρουσίασε ένα ακόμη επιτυχημένο και φροντισμένο από κάθε πλευρά γαστρονομικό event, με το φιστίκι να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο Βησσαρίων Παρθένης έρχεται στο Ε με τη νέα απολαυστική εκπομπή του Μαγειρεύουμε Παρέα!
Δευτέρα ως Παρασκευή στις 10:00 Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το αποτέλεσμα είναι ένα «όσο γίνεται πιο φρέσκο χάμπουργκερ».
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αμερικανοί ερευνητές αναπτύσσουν ένα νέο ασφαλές είδος... Το πρώτο αντιαλλεργικό φιστίκι θα είναι ένα είδος κάσιους. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Δεν είναι τυχαίο που Il Tramonto σημαίνει ηλιοβασίλεμα... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο ιαπωνικός βιομηχανικός όμιλος Toshiba, γνωστός για τις ηλεκτρονικές συσκευές του και τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του, ανακοίνωσε την Πέμπτη μια νέα δραστηριότητα: την πώληση λαχανικών που θα παράγει σε εργοστάσιο. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αντιμέτωπα με ένα εκπληκτικό εύρημα βρέθηκαν μέλη του τμήματος Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, στη διάρκεια ενός ξεκαθαρίσματος εν όψει μιας ανακαίνισης. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Πολλοί έχουμε την εντύπωση πως το γάλα καρύδας είναι το υγρό από το εσωτερικό της καρύδας. Η εκδοχή αυτή είναι λανθασμένη, το γάλα καρύδας είναι το εκχύλισμα από την τριμμένη σάρκα της καρύδας... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μετά από μία συνταγή συνήθως μας περισσεύουν 1-2 φύλλα βασιλικού, λίγο θυμάρι, λίγο δεντρολίβανο… Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Πολλές φορές ανοίγουμε το ψυγείο μας θέλοντας ένα αυγό και εκεί προβληματιζόμαστε… ποιο είναι το φρέσκο και ποιο είναι πιο πολύ καιρό στο ψυγείο μας; Ποιο είναι βρασμένο και πιο άβραστο; Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τι θα λέγατε να παραλαμβάνατε το τοστάκι σας από τον… ουρανό; Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις προτιμήσεις των «γλεντζέδων» σε πολλές γωνιές του πλανήτη. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες, υπόσχεται το Fairy, με την ολοκλήρωση των «Κυριακάτικων Τραπεζιών», διοργανώνοντας… το μεγαλύτερο τραπέζι της Αθήνας! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
H οικονομία στην κουζίνα μπορεί να επιτευχθεί με πολλαπλούς τρόπους ώστε να εξασφαλιστούν χρήματα από το μηνιαίο εισόδημα που καταναλώνονται για τροφή. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Υπάρχουν κάποια αντικείμενα στο σπίτι μας, τα οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά και κρύβουν μεγάλες κινδύνους για την υγεία, προκαλώντας ακόμα και Αλτσχάιμερ !!! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Soirée του Μαμα Πειναω, την Πέμπτη 15 Μαΐου, στον όμορφο χώρο του Periscope Hotel στο Κολωνάκι. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το μαύρο σκόρδο συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο δυνατές τροφές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για ένα φυσικό μη επεξεργασμένο τρόφιμο που τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Με τον τίτλο «Delicious France» και έμβλημα τα γνωστά λαχταριστά πολύχρωμα μακαρόν, τo 4ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας προτείνει ένα μήνα με γεύσεις και αρώματα Γαλλίας και προσκαλεί ερασιτέχνες και γνώστες να γνωρίσουν τα προϊόντα, την ποιότητα και τον πλούτο της γαλλικής γαστρονομίας. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ενενήντα µία συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήµατα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονοµικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς µέχρι το αγαπηµένο παστίτσιο της µαµάς σε fast forward... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο λόγος για ένα κρεμώδες τσένταρ το οποίο περιέχει… κάρβουνο και είναι κατάμαυρο. Μάλιστα καλά διαβάσατε. Τυρί με κάρβουνο, πραγματικό κάρβουνο! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για τους αφηρημένους σεφ που ξεχνούν να προσθέσουν σημαντικά συστατικά στις γαστριμαργικές τους δημιουργίες, υπάρχει πλέον το Aromafork: ένα αρωματικό πιρούνι το οποίο έρχεται για να καλύψει τα γευστικά κενά. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σελίδα 3 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |