Το αυθεντικό ινδικό φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό από αυτό που γνωρίζουμε οι περισσότεροι, δηλαδή πολλά... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το αυθεντικό ινδικό φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό από αυτό που γνωρίζουμε οι περισσότεροι, δηλαδή πολλά... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο γύρος παραδοσιακά είναι ένα προϊόν άμεσα συνδεδεμένο με την Ελληνική γαστρονομία και παράδοση. Σε μερικές μέρες θα δημοσιευθεί η υπουργική απόφαση που θα αναφέρει τα βήματα αναγνώρισης των ΕΠΙΠ (Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων), με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς). Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η λουίζα είναι φαρμακευτικό και αρωματικό φυτό με πολλές χρήσεις από τη μαγειρική έως των καλλωπισμό. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα κοινό λάθος που κάνουμε όλοι στην κουζίνα μας, διότι το απλό ξέβγαλμα δεν απομακρύνει τα... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τον Απρίλιο του 2019 σκοπεύει να διοργανώσει ο ΣΚΕΑΝΑ την Περιφερειακή Έκθεση Εστίασης στην Πάτρα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μία νέα επιχειρηματική κίνηση έκανε η εταιρεία Κορρές, στην καρδιά του Μανχάταν. Η κίνηση βέβαια δεν αφορά άμεσα προϊόντα της εταιρείας Κορρέ, δηλαδή καλλυντικά φυσικά προϊόντα, αλλά έναν φούρνο! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ελληνικά Παραδοσιακά Τυριά άψογα συνδυασμένα από τον Ευθύμιο Αλεξανδρή με χειροποίητο ψωμί της Betty's Bakery και εκλεκτά κρασιά μικρών ελληνικών οινοποιείων. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Από τις 16 έως τις 23 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Γαστρονομικό Φεστιβάλ στην πόλη Kunming πρωτεύουσα της Επαρχίας Yunnan της Κίνας. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μεγάλο ήταν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έγιναν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το Ucook ξεκίνησε μία σημαντική συνεργασία με την σχολή μαγειρικής INSTITUTE CULINARY NERANXI στα Τίρανα μαζί με μία ομάδα από τους καλύτερους Chef, Barman & Maitre. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Με ένα πρωτότυπο all-American concept που ήδη κάνει θραύση σε πολλές χώρες, το Buffalo Wings & Rings" είναι το πρώτο sports & lifestyle restaurant στην Ελλάδα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα επαγγελματικό ταξίδι στις Βρυξέλες ήταν η αφορμή να βρεθώ κοντά σε έναν πολύ καλό φίλο αλλά και έναν από τους καλύτερους ξένους Chef που εργάζονται εδώ. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι με βρήκε στο κατάστημα Blends στη Γλυφάδα όπου μαζί με τον συνεργάτη μου Πέτρο Πέππα δοκιμάσαμε τις δημιουργίες του Chef Κωνσταντίνου Λώλα για το καλοκαιρινό menu. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο Anthony Bourdain, ένας ταλαντούχος αφηγητής και συγγραφέας που πήρε τους τηλεθεατές του CNN σε όλο τον κόσμο, πέθανε. Ήταν 61 ετών. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα menu που έρχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες στον καλύτερο χώρο! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο πιο λαχταριστό και γευστικό Party μαγείρεψε ο Βησσαρίωνας Παρθένης το Σάββατο 2 Ιουνίου όπου ήταν καλεσμένος του Γιώργου Γληνού στο Food Truck στο River West. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το κατάστημα που χρόνια εμπιστεύεται όλη η Κόρινθος και όχι μόνο, το Σάββατο 19 Μάιου μαγείρεψε ο Βησσαρίωνας Παρθένης με τα καλύτερα προϊόντα που βρήκε στο κατάστημα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τα εγκαίνια του καινούργιου το καταστήματος έκανε η εταιρία Mr Grill. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για τρίτη χρονιά το Ucook ήταν πιστό στο ραντεβού του στην Πάργα. Ο σύλλογος εστίασης Πάργας "Parga’s Restaurants - Bar - Clubs" ετοίμασε μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μην χάσεις το 1ο Aegean Cocktails & Spirits Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη ταράτσα του 360 Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σε αυτό το σεμινάριο ο Γιάννης Στρατηγός θα δημιουργήσει ένα πρότυπο εστιατόρικο μενού ξενοδοχείου. Μέσα από την συγκροτημένη μαγειρική του αντίληψη θα παρουσιάσει 5 πιάτα επηρεασμένα από την Ανατολή χρησιμοποιώντας Ελληνικά κατά βάση προϊόντα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο Via Gelati θα βρείτε σοκολατένιες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και φαντασία που ξεχωρίζουν γευστικά αλλά και ικανοποιούν όσους ψάχνουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Διήμερο Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών με εισηγητή τον Τσίλια Σταμάτιο. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Διήμερο Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 10 ωρών με εισηγητές τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ & ΣΤΑΥΡΟ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟ. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των παρακάτω Ευρωπαϊκών τυριών που η γεύση και η οσμή είναι δύο πράγματα αντίθετα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η χρήση της ηλεκτρικής ζυγαριάς σίγουρα είναι μία λύση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε κάθε σπίτι. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η εποχικότητα είναι μια έννοια που ισχύει και στην περίπτωση των φρούτων και των λαχανικών. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η μελέτη έδειξε πως άτομα που έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη διατροφή έχουν καλύτερες νοητικές επιδόσεις, σε αντίθεση με αυτούς που δεν... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η Οργανωτική Επιτροπή Imathia Quality σας προσκαλεί στην εκδήλωση αγροδιατροφής και τουρισμού. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το 44% των τουριστών θεωρούν το φαγητό το πιο βασικό κριτήριο για την επιλογή του προορισμού τους. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η αρμύρα ή αλμυρίδα είναι ένα χόρτο-σαλατικό του καλοκαιριού. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το μέλι Αρναίας βραβεύθηκε και φέτος στη Βρετανία από το θεσμό "Great Taste". Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ανοίγουν τα σχολεία και ήρθε η ώρα για το τι σνακ θα πάρουμε μαζί μας!!! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
«Μπορεί το γιαούρτι να ονομάζεται ελληνικό εάν δεν παράγεται στην Ελλάδα;», αναφέρει η Deutsche Welle. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΟΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ανακηρύχθηκε νικήτρια για τις Χώρες της Μεσογείου, στον Τοπικό Διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ και θα... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μας τη ζητήσατε και σας την φέραμε! Η ζαχαρόπαστα Laped είναι στο Ucook και είναι έτοιμη για τις δικές σας δημιουργίες! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Διήμερο Σεμινάριο με θέμα "Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία" με τον Σταμάτη Τσίλια και τον Σταύρο Ψωμόπουλο στο Ucook.gr!!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να αξιολογήσει, να βαθμολογήσει και να ψηφίσει το δικό του καλύτερο εστιατόριο της χώρας. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
O chef Σταμάτης Τσίλιας προσκαλεί σε πέντε μοναδικά και ξεχωριστά events, έξι αγαπημένους φίλους. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Θέλετε να ετοιμάσετε ενα υπέροχο και μοναδικό πιάτο με βάση το κρέας αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια?
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η έναρξη συμμετοχής για την τρίτη χρονιά του διαγωνισμού θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2017. Ο νέος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες που... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το εστιατόριο Food Mafia στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα pre-event της 1ης έκθεσης κρητικού κρασιού «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016». Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ύστερα από μία εντυπωσιακή τελική φάση και ένα μοναδικό μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, ο Αμερικάνος Mitch Lienhard, που εκπροσώπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακηρύχθηκε S.Pellegrino Young Chef 2016. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για 8η χρονιά γιορτάζουμε στην Αίγινα τη Γιορτή Φιστικιού. Φέτος είναι μοναδικό καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη. Σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Δείτε το βίντεο που αφηγείται την ιστορία του Chan με τον ίδιο να μιλά για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως ήταν υποψήφιος και την απερίγραπτη χαρά του όταν ανακοινώθηκε η βράβευσή του. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
"Μετά από δύο χρόνια έρευνας, χάρη στη συνεργασία πανεπιστημίων, εταιρειών του κλάδου, καλλιεργητών και ερευνητικών κέντρων, ο καθένας θα μπορεί να παράγει το δικό του ελαιόλαδο στο σπίτι." Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Βήμα βήμα θα δούμε όλα τα μυστικά και στη συνέχεια θα απολαύσουμε όσα έχουμε ετοιμάσει μαζί με συνοδευτικά από τον Βησσαρίωνα Παρθένη και πάρα πολύ μπύρα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στις 6 Ιουλίου και ώρα 20:30 όσοι τυχεροί είναι κοντά μας θα ετοιμάσουν σπιτικό παγωτό παρέα με τον Γιώργο Καραγιάννη, συγγραφέα του βιβλίου "Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά & Γρανίτες". Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σελίδα 2 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |