ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Οι πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου

Οι πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου Το αυθεντικό ινδικό φαγητό είναι πολύ πιο υγιεινό από αυτό που γνωρίζουμε οι περισσότεροι, δηλαδή πολλά...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο Ελληνικός γύρος θα πιστοποιηθεί ως παραδοσιακό προϊόν

Ο Ελληνικός γύρος θα πιστοποιηθεί ως παραδοσιακό προϊόν Ο γύρος παραδοσιακά είναι ένα προϊόν άμεσα συνδεδεμένο με την Ελληνική γαστρονομία και παράδοση. Σε μερικές μέρες θα δημοσιευθεί η υπουργική απόφαση που θα αναφέρει τα βήματα αναγνώρισης των ΕΠΙΠ (Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων), με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς).

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Η Λουίζα και τα οφέλη της

Η Λουίζα και τα οφέλη της Η λουίζα είναι φαρμακευτικό και αρωματικό φυτό με πολλές χρήσεις από τη μαγειρική έως των καλλωπισμό.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Επικίνδυνα λάθη που κάνουμε στην κουζίνα

Επικίνδυνα λάθη που κάνουμε στην κουζίνα Ένα κοινό λάθος που κάνουμε όλοι στην κουζίνα μας, διότι το απλό ξέβγαλμα δεν απομακρύνει τα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο ΣΚΕΑΝΑ και η διοργάνωση Περιφερειακής Έκθεσης Εστίασης

Ο ΣΚΕΑΝΑ και η διοργάνωση Περιφερειακής Έκθεσης Εστίασης Τον Απρίλιο του 2019 σκοπεύει να διοργανώσει ο ΣΚΕΑΝΑ την Περιφερειακή Έκθεση Εστίασης στην Πάτρα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο Κορρές και ο Fournos Theophilos, στο Μανχάταν

Ο Κορρές και ο Fournos Theophilos, στο Μανχάταν Μία νέα επιχειρηματική κίνηση έκανε η εταιρεία Κορρές, στην καρδιά του Μανχάταν. Η κίνηση βέβαια δεν αφορά άμεσα προϊόντα της εταιρείας Κορρέ, δηλαδή καλλυντικά φυσικά προϊόντα, αλλά έναν φούρνο!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Canal - It's a Perfect Match

Canal - It's a Perfect Match Ελληνικά Παραδοσιακά Τυριά άψογα συνδυασμένα από τον Ευθύμιο Αλεξανδρή με χειροποίητο ψωμί της Betty's Bakery και εκλεκτά κρασιά μικρών ελληνικών οινοποιείων.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Η γαστρονομία των κυκλάδων συμμετέχει σε γαστρονομικό φεστιβάλ της Κίνας.

Από τις 16 έως τις 23 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Γαστρονομικό Φεστιβάλ στην πόλη Kunming πρωτεύουσα της Επαρχίας Yunnan της Κίνας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας Και Οίνου

16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας Και Οίνου Μεγάλο ήταν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έγιναν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΤΟ UCOOK ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ INSTITUTE CULINARY NERANXI

INSTITUTE CULINARY NERANXI Το Ucook ξεκίνησε μία σημαντική συνεργασία με την σχολή μαγειρικής INSTITUTE CULINARY NERANXI στα Τίρανα μαζί με μία ομάδα από τους καλύτερους Chef, Barman & Maitre.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ήρθαν στην Ελλάδα τα "Buffalo Wings & Rings"

Ήρθαν στην Ελλάδα τα Με ένα πρωτότυπο all-American concept που ήδη κάνει θραύση σε πολλές χώρες, το Buffalo Wings & Rings" είναι το πρώτο sports & lifestyle restaurant στην Ελλάδα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης!

Το ελληνικό… PHILEMA στην καρδιά της Ευρώπης! Ένα επαγγελματικό ταξίδι στις Βρυξέλες ήταν η αφορμή να βρεθώ κοντά σε έναν πολύ καλό φίλο αλλά και έναν από τους καλύτερους ξένους Chef που εργάζονται εδώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Blends Mix & Match

Ένα καλοκαιρινό μεσημέρι με βρήκε στο κατάστημα Blends στη Γλυφάδα όπου μαζί με τον συνεργάτη μου Πέτρο Πέππα δοκιμάσαμε τις δημιουργίες του Chef Κωνσταντίνου Λώλα για το καλοκαιρινό menu.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο Anthony Bourdain του CNN έφυγε από τη ζωή στα 61 του.

Ο Anthony Bourdain του CNN έφυγε από τη ζωή στα 61 του. Ο Anthony Bourdain, ένας ταλαντούχος αφηγητής και συγγραφέας που πήρε τους τηλεθεατές του CNN σε όλο τον κόσμο, πέθανε. Ήταν 61 ετών.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Madre - Ένα Στολίδι Στην Χαλκιδική

Madre - Ένα Στολίδι Στην Χαλκιδική Ένα menu που έρχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες στον καλύτερο χώρο!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Food Truck Στο River West

Food Truck Στο River West Στο πιο λαχταριστό και γευστικό Party μαγείρεψε ο Βησσαρίωνας Παρθένης το Σάββατο 2 Ιουνίου όπου ήταν καλεσμένος του Γιώργου Γληνού στο Food Truck στο River West.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Στο πιο γευστικό σημείο της Κορίνθου, στο κατάστημα Stamatopoulos Fruits.

stamatopoulos-fruits Το κατάστημα που χρόνια εμπιστεύεται όλη η Κόρινθος και όχι μόνο, το Σάββατο 19 Μάιου μαγείρεψε ο Βησσαρίωνας Παρθένης με τα καλύτερα προϊόντα που βρήκε στο κατάστημα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Νέο Κατάστημα της εταιρίας Mr Grill

Νέο Κατάστημα της εταιρίας Mr Grill Τα εγκαίνια του καινούργιου το καταστήματος έκανε η εταιρία Mr Grill.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Parga's Symposio 2018

Parga's Symposio 2018 Για τρίτη χρονιά το Ucook ήταν πιστό στο ραντεβού του στην Πάργα. Ο σύλλογος εστίασης Πάργας "Parga’s Restaurants - Bar - Clubs" ετοίμασε μια μεγάλη γαστρονομική βραδιά.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Aegean Cocktails & Spirits Festival 2018

Aegean Cocktails & Spirits Festival 2018 Μην χάσεις το 1ο Aegean Cocktails & Spirits Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη ταράτσα του 360 Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Εστιατορικό Μενού Ξενοδοχείου"

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα Σε αυτό το σεμινάριο ο Γιάννης Στρατηγός θα δημιουργήσει ένα πρότυπο εστιατόρικο μενού ξενοδοχείου. Μέσα από την συγκροτημένη μαγειρική του αντίληψη θα παρουσιάσει 5 πιάτα επηρεασμένα από την Ανατολή χρησιμοποιώντας Ελληνικά κατά βάση προϊόντα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Στο Via Gelati το Φεβρουάριο η σοκολάτα έχει την τιμητική της!

Via Gelati Στο Via Gelati θα βρείτε σοκολατένιες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και φαντασία που ξεχωρίζουν γευστικά αλλά και ικανοποιούν όσους ψάχνουν ένα ιδιαίτερο δώρο.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Μοριακή Γαστρονομία"

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα Διήμερο Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών με εισηγητή τον Τσίλια Σταμάτιο.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Estia Awards: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!

Estia Awards: Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης! Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Σύγχρονη Κουζίνα"

Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα Διήμερο Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 10 ωρών με εισηγητές τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ & ΣΤΑΥΡΟ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟ.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ευρωπαϊκά τυριά με εξαιρετική γεύση αλλά άσχημη οσμή

Ευρωπαϊκά τυριά με εξαιρετική γεύση αλλά άσχημη οσμή Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των παρακάτω Ευρωπαϊκών τυριών που η γεύση και η οσμή είναι δύο πράγματα αντίθετα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αναλογίες/Δοσομετρητής υλικών για μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Αναλογίες/Δοσομετρητής υλικών για μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Η χρήση της ηλεκτρικής ζυγαριάς σίγουρα είναι μία λύση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φρούτα και Λαχανικά του Χειμώνα

Φρούτα και Λαχανικά του Χειμώνα Η εποχικότητα είναι μια έννοια που ισχύει και στην περίπτωση των φρούτων και των λαχανικών.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Μεσογειακή διατροφή σύμμαχος στην καταπολέμηση της άνοιας

Μεσογειακή διατροφή σύμμαχος στην καταπολέμηση της άνοιας Η μελέτη έδειξε πως άτομα που έχουν υιοθετήσει την συγκεκριμένη διατροφή έχουν καλύτερες νοητικές επιδόσεις, σε αντίθεση με αυτούς που δεν...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Imathia Quality 13-15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο

Imathia Quality 13-15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Η Οργανωτική Επιτροπή Imathia Quality σας προσκαλεί στην εκδήλωση αγροδιατροφής και τουρισμού.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Γαστρονομικός τουρισμός

Γαστρονομικός τουρισμός Το 44% των τουριστών θεωρούν το φαγητό το πιο βασικό κριτήριο για την επιλογή του προορισμού τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Η αρμύρα, της θάλασσας

Η αρμύρα, της θάλασσας Η αρμύρα ή αλμυρίδα είναι ένα χόρτο-σαλατικό του καλοκαιριού.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Νέα, διάκριση για το μέλι Αρναίας στη Βρετανία

Νέα, διάκριση για το μέλι Αρναίας στη Βρετανία Το μέλι Αρναίας βραβεύθηκε και φέτος στη Βρετανία από το θεσμό "Great Taste".

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Γευστικές Προτάσεις Για το Σνακ Στο Σχολείο

Γευστικές Προτάσεις Για το Σνακ Στο Σχολείο Ανοίγουν τα σχολεία και ήρθε η ώρα για το τι σνακ θα πάρουμε μαζί μας!!!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2018

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2018 Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΟΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ανακηρύχθηκε νικήτρια για τις Χώρες της Μεσογείου, στον Τοπικό Διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ και θα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ζαχαρόπαστα Laped!!! Τώρα στο eshop του Ucook!!!

zaxaropasta Μας τη ζητήσατε και σας την φέραμε!
Η ζαχαρόπαστα Laped είναι στο Ucook και είναι έτοιμη για τις δικές σας δημιουργίες!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία

Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία Διήμερο Σεμινάριο με θέμα "Εισαγωγή στην Μοριακή Γαστρονομία" με τον Σταμάτη Τσίλια και τον Σταύρο Ψωμόπουλο στο Ucook.gr!!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Χρυσοί Σκούφοι 2017: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Χρυσοί Σκούφοι 2016: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να αξιολογήσει, να βαθμολογήσει και να ψηφίσει το δικό του καλύτερο εστιατόριο της χώρας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φιλικοί Δεσμοί Σε Ένα Event Με Γευστικές Εντάσεις Στο El Jiron

el jiron O chef Σταμάτης Τσίλιας προσκαλεί σε πέντε μοναδικά και ξεχωριστά events, έξι αγαπημένους φίλους.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Δύο Θεσσαλονικείς Chefs δείχνουν το δρόμο του... δημιουργικού κρεατοσκευάσματος

Θέλετε να ετοιμάσετε ενα υπέροχο και μοναδικό πιάτο με βάση το κρέας αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια?

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

pellegrino 2018 Η έναρξη συμμετοχής για την τρίτη χρονιά του διαγωνισμού θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2017. Ο νέος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες που...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το εστιατόριο Food Mafia στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα pre-event της 1ης έκθεσης κρητικού κρασιού «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016».

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

1η Γιορτή Ψωμιού

1η Γιορτή Ψωμιού Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ο MITCH LIENHARD ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016 Ύστερα από μία εντυπωσιακή τελική φάση και ένα μοναδικό μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, ο Αμερικάνος Mitch Lienhard, που εκπροσώπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακηρύχθηκε S.Pellegrino Young Chef 2016.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας

8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας Για 8η χρονιά γιορτάζουμε στην Αίγινα τη Γιορτή Φιστικιού.
Φέτος είναι μοναδικό καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη.
Σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αυτός ο άνδρας με μία street food "καντίνα" απέσπασε αστέρια Michelin

Αυτός ο άνδρας με μία street food Δείτε το βίντεο που αφηγείται την ιστορία του Chan με τον ίδιο να μιλά για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως ήταν υποψήφιος και την απερίγραπτη χαρά του όταν ανακοινώθηκε η βράβευσή του.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στην κουζίνα σας σε ταχύτητα... εσπρέσο!!

revoilution "Μετά από δύο χρόνια έρευνας, χάρη στη συνεργασία πανεπιστημίων, εταιρειών του κλάδου, καλλιεργητών και ερευνητικών κέντρων, ο καθένας θα μπορεί να παράγει το δικό του ελαιόλαδο στο σπίτι."

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ετοιμάζουμε λαχταριστά λουκάνικα και δροσερή μπύρα!

Ετοιμάζουμε λαχταριστά λουκάνικα και δροσερή μπύρα! Βήμα βήμα θα δούμε όλα τα μυστικά και στη συνέχεια θα απολαύσουμε όσα έχουμε ετοιμάσει μαζί με συνοδευτικά από τον Βησσαρίωνα Παρθένη και πάρα πολύ μπύρα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ετοιμάζουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό!

Ετοιμάζουμε το δικό μας σπιτικό παγωτό! Στις 6 Ιουλίου και ώρα 20:30 όσοι τυχεροί είναι κοντά μας θα ετοιμάσουν σπιτικό παγωτό παρέα με τον Γιώργο Καραγιάννη, συγγραφέα του βιβλίου "Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά & Γρανίτες".

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Σελίδα 2 από 20

sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV