ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν;

Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν; Έχετε δει Ιάπωνα που να είναι παχύς; Ή έστω υπέρβαρος; Αν εξαιρέσουμε τους αθλητές του Σούμο, τότε παχύ Ιάπωνα, συναντάμε από σπάνια, μέχρι και πολύ σπάνια...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Οι Ιστορικές “ρίζες” του Παγωτού...

Οι Ιστορικές “ρίζες” του Παγωτού... Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους Κινέζους που φαίνεται πώς "ευθύνονται" για την ανακάλυψη του παγωτού, όταν γύρω στο 2000 π.Χ παρασκεύαζαν ένα μίγμα από ελαφρώς βρασμένο ρύζι, μυρωδικά και γάλα, το οποίο τοποθετούνταν στο χιόνι για να πήξει....

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ως την άκρη του ονείρου...

«Ως την άκρη του ονείρου» θα μας ταξιδέψει ο Θίασος «Αβάντι» στην Παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από τον Οκτώβριο του 2013...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Είναι αφροδισιακό το αλκοόλ ?

Είναι αφροδισιακό το αλκοόλ ? Το αλκοόλ είναι μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες διεγερτικές ουσίες, καθώς η επίδραση του στον οργανισμό εξαρτάται άμεσα από την ποσότητα στην οποία καταναλώνεται...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Γιατι Πρέπει να Πίνουμε το Πρωί Ζεστό Νερό με Λεμόνι!!!

Γιατι Πρέπει να Πίνουμε το Πρωί Ζεστό Νερό με Λεμόνι!!! Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Γιατί οι Έλληνες πίνουν το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη

Γιατί οι Έλληνες πίνουν το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη Οι Έλληνες καταναλωτές υποχρεώνονται να πληρώνουν μέχρι και 70% υψηλότερες τιμές από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους για να αγοράσουν ένα λίτρο γάλα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Βρήκαν στην Ιαπωνία τα αρχαιότερα μαγειρικά σκεύη

Βρήκαν στην Ιαπωνία τα αρχαιότερα μαγειρικά σκεύη Στη φωτογραφία, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι επιστήμονες, απεικονίζονται δύο πήλινα δοχεία, τα οποία πιστεύουν ότι χρησιμοποιούσαν για το μαγείρεμα ψαριών πριν από 12.000 χρόνια...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

«Ασπίδα» για το μωρό τα αβγά που τρώει η μητέρα

«Ασπίδα» για το μωρό τα αβγά που τρώει η μητέρα Προστασία ενάντια σε νόσους και παθήσεις που σχετίζονται με το στρες φαίνεται ότι χαρίζει η ουσία χολίνη που εντοπίζεται στο κρέας, στα αβγά, στα φασόλια και στο μπρόκολο, υποστηρίζει νέα μελέτη αμερικανών ειδικών από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αφροδισιακές τροφές γνωστές από την αρχαιότητα

Αφροδισιακές τροφές γνωστές από την αρχαιότητα «Ο όρος αφροδισιακό αφορά οτιδήποτε φαγητό ή φάρμακο που μπορεί να διεγείρει ή να εντατικοποιήσει το σεξουαλικό ένστικτο. Προέρχεται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, της αγάπης και της ομορφιάς»...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Βιταμίνη C, αμινοξέα και πολυφαινόλες "κλειδί" για την προστασία από καρκίνο και καρδιοπάθειες

Βιταμίνη C, αμινοξέα και πολυφαινόλες "Η βιταμίνη C διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης, του σακχαρώδους διαβήτη αλλά και του καρκίνου"...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

"Ασπίδα" για την υγεία οι τροφές με λυκοπένιο

Οι άνδρες με τα υψηλότερα επίπεδα λυκοπένιου στον οργανισμό τους, έχουν κατά 55% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό σε σχέση με όσους έχουν...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αρώνια: Οι Ιδιότητες ενός superfood

Αρώνια: Οι Ιδιότητες ενός superfood Η Αρώνια η μελανόκαρπη (Aronia melanocarpa) ανήκει στην οικογένεια των ροδοειδών (Rosaceae) και είναι ευρέως διαδεδομένη ως “black Chokeberry”...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αρακάς vs Καρκίνος του στομάχου

Αρακάς vs Καρκίνος του στομάχου Ο αρακάς αποτελεί ένα τρόφιμο με ιδιαίτερη διατροφική αξία.Εκτός από άμυλο και σάκχαρα χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά για την υγεία συστατικά και μάλιστα προστατεύει και το στομάχι...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αποτελούν οι μπανάνες την τροφή του μέλλοντος ?

Αποτελούν οι μπανάνες την τροφή του μέλλοντος ? Τις μπανάνες δείχνουν σαν βασική τροφή στο μέλλον ερευνητές που αναλύουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στο διατροφικό σύστημα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Ακροκώλιον : Το Ελληνικό προσούτο!

Ακροκώλιον : Το Ελληνικό προσούτο! Η συμμετοχή γηγενών κτηνοτρόφων και αλλαντοποιών στο διακρατικό, κοινοτικό έργο Quibic - «Εισαγωγή των γονιδιακών καινοτομιών στην αγροδιατροφή», είχε ως αποτέλεσμα να παραχθούν -για πρώτη φορά- στην Ελλάδα προϊόντα ωρίμασης από ελληνικό μαύρο χοίρο...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

O άνθρωπος που σταμάτησε να τρώει

O άνθρωπος που σταμάτησε να τρώει Ο 24χρονος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών ανέπτυξε ένα μείγμα ουσιών που αντικαθιστά 100% τις καθημερινές ανάγκες ενός ανθρώπου, σύμφωνα με την ηλικία του και το βάρος του. Το ονόμασε Soylent και εδώ και μήνες τρέφεται αποκλειστικά μ’ αυτό.
Και ζει ακόμα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22.07.2013 – 28.07.2013

μενού εβδομάδας Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.
Όσοι από εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Παρασκευή μέσω email...
Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Χτένα με ανοιχτήρι, σέβεται τις 2 βασικές σου ανάγκες

Bottle Opening Comb Η συγκεκριμένη χτένα είναι ένας συνδυασμός δύο εμβληματικών και χρήσιμων εργαλείων που χρησιμοποιούνται καθημερινά, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν τα έβρισκες μαζί...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φωτογραφικές περιπέτειες με δροσερά σνακς

Camera Cooler Bag Η Camera Cooler Bag της Poler, είναι μια τσάντα μεταφοράς του βασικού φωτογραφικού εξοπλισμού σου, που όταν την αδειάζεις γιατί τον χρησιμοποιείς, θα κρατήσει ευχαρίστως το φαγητό ή το ποτό σου δροσερό....

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φτιάξε τις δικές σου σάλτσες – Prepara Dressing Whiz

 Prepara Dressing Whiz Ότι σου λένε για τα νόστιμα φαγητά με τα ωραία dressings, δεν είναι “σάλτσες”.
Φτιάξε τις δικές σου σπιτικές σως, μαρινάδες, vinaigrettes εύκολα και γρήγορα με το Prepara Dressing Whiz...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Τρως γρήγορα; Αυτό το πιρούνι έχει τις απαντήσεις και τη δύναμη να σε σταματήσει.

HAPIfork Το HAPIfork είναι ένα ηλεκτρονικό πιρούνι που παρακολουθεί τις διατροφικές σου συνήθειες. Σου δίνει ακριβείς πληροφορίες για το ημερήσιο πρόγραμμα κατανάλωσης σου, αλλά και σε “πιρουνιάζει” όταν αντιλαμβάνεται ότι τρως λαίμαργα...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Το μυστικό είναι στον αφρό

BODUM LATTE Milk Frother Το BODUM LATTE Milk Frother, Battery operated θα σε βοηθήσει να χτυπήσεις το αφρόγαλα ακριβώς όπως πρέπει...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Το μπουκάλι συντηρητής για το κρασί που περίσσεψε.

Το μπουκάλι συντηρητής για το κρασί που περίσσεψε. Το Savino ωρίμαζε 15 χρόνια στο μυαλό του δημιουργού του, Scott Tavenner και πλέον είναι προς παραγωγή χάρη στην επιτυχημένη καμπάνια του στο Kickstarter...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   
   

Ποτέ πια ξανά ζεστή μπύρα

Ποτέ πια ξανά ζεστή μπύρα Σίγουρα συμφωνείς πως δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράμα από τη ζεστή μπύρα το καλοκαίρι. Ρίξ’το στη Chillsner, είναι η μόνη παγωμένη μέχρι την τελευταία γουλιά...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Πιάτο για μεγάλα τραπέζια

Πιάτο για μεγάλα τραπέζια Η επίσημη ονομασία αυτού του παραδοσιακού πιάτου των Βεδουίνων παραμένει άγνωστη. Αυτό που είναι όμως γνωστό είναι ότι συνηθίζεται να παρασκευάζεται σε γαμήλιες γιορτές και ξεχωριστές εκδηλώσεις Αραβικών χωρών, όπως η Σαουδική Αραβία...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Μια ιδέα ήταν η αρχή

yolkr Χάρη στην ιδέα του Hamish Dobbie όλη η διαδικασία απλοποιείται και πλέον κάθε μάγειρας και κάθε νοικοκυρά μπορεί να διαχωρίζει κρόκους και ασπράδια χωρίς καμία ταλαιπωρία: χάρη στο Yolkr...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Κάλτσες από καφέ που φιλτράρουν τις οσμές!

Κάλτσες από καφέ Πίνεις καφέ όλη μέρα για να την βγάλεις “καθαρός” με τις δυνάμεις σου. Που να ‘ξερες όμως ότι μπορείς να κρατήσεις και τα πόδια σου καθαρά στα παπούτσια που φοράς χρησιμοποιώντας τα συστατικά του;
Οι Τhe Ministry of Supply κατασκεύασαν τις κάλτσες Atlas...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

MB Bento Lunchboxes – To τάπερ που δεν θα ξεχάσεις ποτέ πίσω

MB Bento Lunchboxes Παλιά σε κορόιδευαν που πήγαινες με το ταπεράκι στη δουλειά και έτρωγες σπιτικό φαγητό. Το εντυπωσιακό MonBento είναι το lunchbox που θα φιγουράρει πάνω στο γραφείο σου και δεν θα ξεχάσεις ποτέ φεύγοντας...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Το Ucook.gr στο Βansco της Βουλγαρίας

intelliscanner wine collector 400 Δείτε το video από το πρώτο γαστρονομικό ταξίδι του Ucook.gr στο Bansco της Βουλγαρίας . Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες ανακαλύψαμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων...

Πατήστε εδώ για να δείτε το video...

Add a comment
   

HORECA 2013

intelliscanner wine collector 400 Επίδειξη μαγειρικής από τους Junior Chef του Ucook.gr στην έκθεση HORECA 2013...

Πατήστε εδώ για να δείτε το video...

Add a comment
   

Δείξε μου την κάβα σου

intelliscanner wine collector 400 Με τη σάρωση του barcode στην ετικέτα του οίνου, ο Collector θα αναγνωρίσει το κρασί και θα κατεβάσει αυτόματα λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό, όπως το οινοποιείο, τον τύπο, τη ποικιλία, ωρίμανση...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αλέθει μόνος του, χρειάζεται απλά την “κλίση” σου

round turnable grinder O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, χωρίς βοήθεια. Πήγαινε ένα βήμα παραπέρα με τη μαγειρική, κάνοντας α) χώρο στο ράφι των καρυκευμάτων σου και β) ελευθερώνοντας το ένα σου χέρι...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Nomiku – To sous vide του “χεριού” σου

Nomiku Στη μαζική εστίαση και στη βιομηχανία τροφίμων μια πολύ συνηθισμένη και χρήσιμη μέθοδος είναι η μαγειρική σε κενό αέρος, με ένα μηχάνημα που ονομάζεται θερμικός κυκλοφορητής...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Crucial Detail Porthole – Για να βλέπεις τι σου ρίχνουν στο ποτό ή στο πιάτο!

crucial detail porthole Εμπνευσμένος από τα φινιστρίνια των πλοίων, το Porthole της Crucial Detail είναι ένας διάφανος εγχυτήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοκτέιλ, έλαια, τσάι, καφέ, σάλτσες, σούπες...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

“Μαχαιροπίρουνο-σουγιάς” για να παίρνεις μαζί σου τους καλούς σου τρόπους

pocket utensilset Την πρακτικότητα του ελβετικού σουγιά με τα εργαλεία πρώτης ανάγκης, κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ. Μάλιστα οι εκδοχές εργαλείων βασισμένες πάνω σε αυτό το σχεδιαστικό concept χρηστικότητας, είναι πάρα πολλές...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Θα σου "ισιώσει" το μπέικον

Θα σου Ακόμη και το καλύτερο μπέικον γίνεται μπούκλα, γεγονός που το καθιστά δύσκολο να το μαγειρέψεις ομοιόμορφα και άσχημο να το σερβίρεις...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Η “κατσαρόλα” που φορτίζει τις μικρές πεινασμένες συσκευές σας

Power-Pot-V Το PowerPot ενώ βράζει, θα ταΐσει με ρεύμα το κινητό, το mp3 player, το GPS ή οποιαδήποτε άλλη χαμηλής ισχύος ηλεκτρονική συσκευή σας μέσω USB...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

«Λευκή νύχτα» στο Παρίσι

«Λευκή νύχτα» στο Παρίσι Η παράδοση άρχισε το 1988 όταν μια ομάδα δέκα φίλων αποφάσισε πως ήθελε να απολαύσει το φαγητό της σε ένα απαγορευμένο μέρος της γαλλικής πρωτεύουσας.
Τελικά κατέληξαν… διακόσια άτομα να γευματίζουν στους Jardins de Bagatelle...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Αυτό κι αν είναι «άλλο φρούτο», γεμάτο κρέας…

Αυτό κι αν είναι «άλλο φρούτο», γεμάτο κρέας… Το «meat fruit» αποτελεί παλιά, αυθεντική συνταγή της Βρετανίας αλλά και πιάτο-ορόσημο στο μενού του νεόκοπου εστιατορίου «Dinner» που άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο ο γνωστός σεφ...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Φλιτζάνι ειδικό για όσους έχουν μουστάκι

Φλιτζάνι ειδικό για όσους έχουν μουστάκι Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτός που έχει μουστάκι και θέλει να απολαύσει ένα ζεστό ρόφημα σε φλιτζάνι πρέπει στη συνέχεια να σκουπίσει τα υγρά από τις τρίχες του...

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

ΑΝΤΑΜΙΚΟ

Ότι λέει και η λέξη, αντάμικο.. δηλαδή παρεϊστικο..
Πολύ ωραίο και ζεστό κλίμα, με μοντέρνα αισθητική και ρετρό πινελιές..

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...

Add a comment
   

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ξανά… στο Street Pasta!

street pasta Οι «γαστρονομικές Πέμπτες» μπορεί να άλλαξαν μέρα και να έγιναν «γαστρονομικές Τετάρτες», αλλά η διάθεση και το μεράκι των σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ και του σεφ Γιώργου Μαύρου παραμένουν σταθερά!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

ΜΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15.07.2013 – 21.07.2013

μενού εβδομάδας Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας.
Όσοι από εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Παρασκευή μέσω email...
Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στο Ευρωκοινοβούλιο

Η σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στο Ευρωκοινοβούλιο Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανακοινώνει την παρουσίαση της σύγχρονης Ελληνικής γαστρονομίας στο Ευρωκοινοβούλιο στις 10 Απριλίου 2013 , από 60 Έλληνες σεφ που θα ταξιδέψουν για αυτό τον σκοπό από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από πολλά σημεία της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

μοντερνα ελληνική κουζίνα Στις 6 το απόγευμα όσοι τυχεροί είναι στο Ucook θα παρακολουθήσουν ένα μοναδικό σεμινάριο από τον chef Σπύρο Δόση που έχει αναλάβει την κουζίνα του Genting Club Casino που βρίσκεται στο Reading England.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών στην Καλαμάτα

street pasta Το Street Pasta σε συνεργασία με το Ucook.gr παρουσιάζουν τον Βησσαρίωνα Παρθένη.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου δηλητηριάστηκαν 63 πελάτες!

Στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου δηλητηριάστηκαν 63 πελάτες! Στο διάσημο δανέζικο εστιατόριο "Noma", που χαρακτηρίζεται τα τρία τελευταία χρόνια ως το "καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο" δηλητηριάστηκαν από το φαγητό 63 πελάτες!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

The Roux Family

The Roux Family Γνωστοί ως Νονοί της σύγχρονης κουζίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η ιστορία τους είναι μεγάλη και η κληρονομιά που έχουν ακόμα μεγαλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...

Add a comment
   

Καθαρά Δευτέρα - Ταξίδι στο Ναύπλιο

Καθαρά Δευτέρα - Ταξίδι στο Ναύπλιο Το Ucook διοργανώνει γαστρονομικό ταξίδι στο Ναύπλιο. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 3 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις του, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων.

Το ταξίδι που διοργανώνουμε κρύβει πολλές εκπλήξεις !!

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής εδώ...

Add a comment
   

Σελίδα 5 από 20

sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV