Όταν η Cassie Greenhill από το Λονδίνο πήγε να φτιάξει μια ομελέτα για τον 14χρονο γιο της ανακάλυψε ότι στα χέρια της κρατούσε ένα πολύ σπάνιο αυγό! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Όταν η Cassie Greenhill από το Λονδίνο πήγε να φτιάξει μια ομελέτα για τον 14χρονο γιο της ανακάλυψε ότι στα χέρια της κρατούσε ένα πολύ σπάνιο αυγό! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το Hydnellum peckii είναι ένα μη βρώσιμο μανιτάρι, το οποίο ξεχωρίζει αμέσως με την εντυπωσιακή εμφάνισή του!
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σας είναι τόσο δύσκολο να βράσετε ένα αυγό; Ρώσοι επιστήμονες δημιούργησαν ένα… κουτί που θα σας βοηθήσει να βράσετε το αυγό σας τέλεια μέσα σε δύο λεπτά και μάλιστα χωρίς νερό! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η Nestle ανήγγειλε ότι θα προωθεί 19 διαφορετικές γεύσεις της KitKat για να απευθυνθεί στα ιαπωνικά ακροατήρια.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Όσοι από εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Παρασκευή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις φαίνεται πως θα ξεπεράσει η 8η HORECA 2013, που αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της!!!
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Όσοι από εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Παρασκευή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Από 16/01, κάθε Τετάρτη για τον επόμενο μήνα, στο Divani Caravel "Sweet & Skinny Μαθήματα" με την αξιολάτρευτη Marisa Churchill. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 17:30. Ο χώρος είναι περιορισμένος! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που κατανοούν ότι η σωστή κοστολόγηση είναι επιτακτική ανάγκη και ότι η στρατηγική «Θα χρεώσω το πιάτο μου χαμηλότερα από τον ανταγωνιστή μου και θα του πάρω όλη την δουλειά» δεν προεξοφλεί την επιτυχία.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τα γλυκά των Χριστουγέννων, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους στα γιορτινά σας καλέσματα και τραπέζια!
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η Οικογένεια Κωσταρέλου από το 1937 μέχρι σήμερα δημιουργεί προϊόντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, με φρέσκο γάλα από επιλεγμένους παραγωγούς και αφοσίωση στις παραδοσιακές μεθόδους.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
H Altalinea, σε συνεργασία με το Ucook.gr και τον σεφ του "Μαγειρεύω Οικονομικά", Βησσαρίωνα Παρθένη, δίνει την δυνατότητα σε πέντε (5) φίλους της σελίδας της Altalinea στο Facebook, να κερδίσουν ένα σεμινάριο μαγειρικής.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Electrolux στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Chef’s Club. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι ηλεκτρικές συσκευές της νέας σειράς Inspiration Range που είναι εμπνευσμένες από τους επαγγελματίες και προσαρμοσμένες για τους καταναλωτές. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Δείτε τα επεισόδια της εκπομπής "Μαγειρεύω Οικονομικά" με τον Βησσαρίωνα Παρθένη αλλά και όλες τις συνταγές γραπτώς.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αυτή η ειδική κληρονομιά θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τον πιο ειδικό σχεδιασμό συσκευασίας. Και πώς να μεταφέρω τέτοια παράδοση σ 'ένα μικρό μπουκάλι και να ξεχάσουμε την ετικέτα; Εδώ είναι μερικά παραδείγματα, από Έλληνες σχεδιαστές ... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Όλοι γνωρίζουμε τι χάος μπορεί να γίνει όταν βουτάμε τα τσιπς ή τα νάτσος μας, ειδικά όταν είμαστε μπροστά από μια τηλεόραση και βλέπουμε μια ταινία. Ιδού και το Chip Scoop και Dip Server είναι απίστευτο.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Πιο συγκεκριμένα, το «Le Whaf» είναι ένα γυάλινο σκεύος που επιτρέπει στα ψημένα τρόφιμα που τοποθετούνται στο εσωτερικό του να ανακατεύονται δυνατά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παράγοντας ατμό.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Έχει το γλαφυρό όνομα «Little Espresso Co» και ο 28χρονος ιδιοκτήτης του, ο Adam Lowiss είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα… τέσσερις πελάτες, δύο καθιστούς και δύο στην ουρά. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι το καλό κρασί γίνετε μόνο από σταφύλια, ο οινοποιός Pascal Miche από το Κεμπέκ του Καναδά θα σας διαψεύσει, αφού χρησιμοποιεί ντομάτες για να δημιουργήσει έναν ασυνήθιστο αλλά όλο και πιο δημοφιλή οίνο!
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ένα καινοτόμο τετράγωνο μπουκάλι σχεδιάστηκε για την μπύρα Heineken από τον Γάλλο σχεδιαστή βιομηχανικών Petit Romain.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μακράν των συνηθισμένων αυτοκινούμενων καντινών, η πιτσαρία Del Popolo δεν έχει σε τιποτα να ζηλέψει την πολυτέλεια ενός εστιατορίου. Τόσο σχεδιαστικά όσο και γευστικά. Και αυτό είναι που μετράει.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Όσοι από εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Παρασκευή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Σήμερα Κυριακή και το Ucook.gr σας προτείνει… ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ Δείτε το μενού της επόμενης εβδομάδας πατώντας εδώ... |
Το "Μαγειρεύω οικονομικά" θα κάνει ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής φύσης και ένα εισιτήριο μόλις 50 ευρώ, με τον σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Τι μυαλό!
Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι λάτρεις της μπίρας και του ποδηλάτου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας προκειμένου να συνδυάσουν τις δύο μεγάλες τους αγάπες: μπίρα και ποδήλατο! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η κουζίνα στο μέλλον, ας πούμε το 2025, δεν πρόκειται να είναι περισσότερο από ένα τραπέζι!
Αυτό είναι που οι περισσότεροι σχεδιαστές προβλέπουν την Electrolux. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Τι μπορώ να κάνω με τα χρησιμοποιημένα φακελάκια Τσάι;
Να μερικές ιδέες... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στο Θέατρο ELIART, θα ανεβεί εφέτος απο την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το έργο «Αίμα στο Χιόνι» του βρετανού συγγραφέα Philip Ridley, με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Νομικού και τον Κώστα Ζέκο.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
O γάμος των αρκετών εκατομμυρίων ευρώ κλείστηκε ανάμεσα στον Αγροτικό Αμπελουργικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό VAENI της Νάουσας και ενός κινεζικού κολοσσού.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σήμερα Κυριακή και το Ucook.gr σας προτείνει… ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΗΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΦΙΝ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ Δείτε το μενού της επόμενης εβδομάδας πατώντας εδώ... |
Eνα ελκυστικό εμπορικά προϊόν που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας, αποτελεί μια νέα πρόταση για εναλλακτική αγροτική δραστηριότητα στη χώρα μας.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
To μέλι περιέχει τουλάχιστον 180 διαφορετικές ουσίες, οι οποίες συνδέονται οργανικά με τέτοιον τρόπο ώστε κανείς μέχρι τώρα να μην έχει καταφέρει να το φτιάξει τεχνητά, παρά τη γνωστή του σύνθεση.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ο λεγόμενος ‘λευκός θόρυβος’ (έτσι λέγονται οι τυχαίοι ήχοι σε διαφορετικές συχνότητες), έχει μεταξύ των άλλων και την εξής επίδραση στον άνθρωπο: Μειώνει την ικανότητά του να γεύεται – και δη το αλάτι και την ζάχαρη – με συνέπεια τα φαγητά, που γεύεται υπό τέτοιες συνθήκες, να του φαίνονται άγευστα!
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Μπορεί να έχουμε αφθονία σε εσπεριδοειδή και οπωροκηπευτικά, αλλά σε όσπρια είμαστε πολύ πίσω. Η ελληνική παραγωγή σε φασόλια, φακές, ρεβίθια, μπορούσε το 2010 να καλύψει κατά μέσο όρο το 39% των καταναλωτικών αναγκών της χώρας. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Εντοπίστηκαν ίχνη ελεγχόμενης φωτιάς σε σπηλιά της Νότιας Αφρικής. Τα νέα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» ρίχνουν και πάλι (κυριολεκτικώς) λάδι στη φωτιά της επιστημονικής διαμάχης σχετικά με το αν η πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου άλλαξε για πάντα εξαιτίας της… μαγειρικής. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Πόσες φορές αποφασίσατε στο παιδικό πάρτυ του παιδιού σας να έχετε παγωτό και να βάλετε στα παιδιά σε χωνάκι για να φάνε; Ακόμα και οι μεγάλοι δοκιμάζουν, αλλά πολλές φορές το παγωτό λιώνοντας στάζει από κάτω και μας κάνει χάλια! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Καλοκαιράκι και έχεις φωνάξει τους φίλους σπίτι για μια δροσερή λεμονάδα ή ακόμα και ποτάκι.
Το σπάσιμο είναι ότι πάνω που ακουμπάς το ποτό σου στο τραπέζι αμέσως γίνεται επιδρομή από μύγες και διάφορα έντομα. Σου έχω την λύση άμεσα και γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Η υπόθεση της εξαφάνισης μιας 39χρονης γυναίκας πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ο σύζυγός της παραδέχτηκε ότι τη μαγείρεψε για να εξαφανίσει το πτώμα της. Αρνήθηκε όμως ότι τι σκότωσε σκοπίμως. Ήταν ατύχημα είπε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ακόμα και στους πιο έμπειρους έχει συμβεί αρκετές φορές, να βάλουν νερό να βράσει ίσως για μακαρόνια, να το ξεχάσουν και να ξεχειλίσει.
Η λύση είναι πολύ απλή... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
O ΣΚΑΙ σχεδιάζει να βάλει στο πρόγραμμα του και άλλη μία εκπομπή μαγειρικής. Αναμένονται όλες οι τελικές αποφάσεις για το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Όλοι έχουμε πέσει θύματα ενός λιωμένου κεριού επάνω σε μία τούρτα, που σίγουρα μας χάλασε την επικάλυψη που είχαμε ετοιμάσει. Σήμερα θα σας δώσω την καλύτερη λύση για να το αποφύγετε.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε την πρόταση μας για το μενού της εβδομάδας. Οσοι απο εσάς είστε μέλη του Ucook.gr θα σας στέλνουμε το μενού της εβδομάδας κάθε Κυριακή μέσω email... Καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Διαβάστε το μενού πατώντας εδώ... |
Σήμερα Κυριακή και το Ucook.gr σας προτείνει… ΕΛΑΙΟΨΩΜΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ HOLLANDAISE ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ Δείτε το μενού της επόμενης εβδομάδας πατώντας εδώ... |
Μία υπέροχη μικρή κουζίνα που είναι ιδανική για φοιτητικό σπίτι, αλλά και σπίτι με λίγο χώρο ετοίμασε η Kitchoo… Σκεφτείτε μία υπέροχη μικρή κουζίνα άκρως λειτουργική με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, ένα μικρό ψυγείο, minimal νεροχύτη και 2 εστίες για μαγείρεμα. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Στη Φινλανδία σκέφτηκαν αφού έχουν πολλά δέντρα να τα χρησιμοποιούν για έναν ξεχωριστό τρόπο μαγειρέματος.
Δείτε την παγκόσμια πατέντα και σύντομα σε video από εμάς… Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την απολαυστική μυρωδιά τους, πολλά φαγητά μπορούν να αποβούν… θανατηφόρα! Όποτε μη σας ξεγελάει ένα γευστικό και όμορφα σερβιρισμένο πιάτο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μας “βγει ξινό!” Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έξι φαγητά που προκαλούν ακόμα και θάνατο, σε ορισμένες περιπτώσεις… Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Οι περισσότεροι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν μπογιές, κάρβουνο και μελάνι για να φτιάξουν τα αριστουργήματά τους. Άλλοι πάλι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν κάτι πιο περίεργο, όπως λαχανικά και φρούτα.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ελάτε για ένα Barbeque έξω από τα συνηθισμένα στο καλοκαιρινό χώρο του ucook.gr! Αυτή την Κυριακή διαθέτουμε ψησταριά και ψήστη με μεράκι, το πιο διασκεδαστικό αλλά και γευστικό μπάρμπεκιου που έχετε κάνει ποτέ είναι αυτή την Κυριακή. Όλοι όσοι συμμετέχουν στο σεμινάριο θα πάρουν δώρο μία ποδιά από το Ucook.gr Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Σελίδα 6 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |