Τώρα όμως η Blavod Balck Vodka έρχεται για να σπάσει το κατεστημένο και εντυπωσιάζει. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Τώρα όμως η Blavod Balck Vodka έρχεται για να σπάσει το κατεστημένο και εντυπωσιάζει. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το μαύρο sapote, xαμηλό σε λιπαρά και πλούσιο σε βιταμίνη C γίνεται ανάρπαστο κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή του στο τραπέζι. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο «Fictitious Dishes: An Album of Literature’s Most Memorable Meals», από την art director Dianah Fried που θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι της λογοτεχνίας και του φαγητού. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στην αντίπερα όχθη, οι Κινέζοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια extreme εκδοχή της με τη βοήθεια… σκορπιών! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η Mallory Kievman, μία 13χρονη κοπέλα από το Κονέκτικατ, εφηύρε το Hiccupops, ένα γλειφιτζούρι το οποίο μπορεί να σταματήσει το λόξιγκα.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Κάθε πολιτισμός έχει και τις δικές τους ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις. Ορισμένες φορές, όμως, οι προτάσεις αυτές είναι υπερβολικά ιδιαίτερες, σε βαθμό που να προκαλούν αισθήματα φρίκης και μόνο στο άκουσμα τους...
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
The Mast Brothers... Την καλύτερη σοκολάτα στην Αμερική την φτιάχνουν δύο ιστιοπλόοι. Δείτε το video... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Με ένα συμβολικό ποσό θα «δωροδοκούνται» οι μαθητές στα σχολεία της Μελβούρνης σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Άφωνους αφήνει τους λάτρεις της μπύρας ένα νέο gadget με την ονομασία «Bottoms UP», το οποίο φουλάρει τα ποτήρια με βαρελίσια μπύρα με έναν τρόπο απλά… ανορθόδοξο. Δείτε το video... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Δοχείο νερού που μπορεί να καταναλώνεται μαζί με το περιεχόμενό του ανέπτυξαν σχεδιαστές από το Λονδίνο!!! Δείτε το video... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 50 κορυφαίοι Έλληνες Chef μέσα από ένα πρωτοποριακό concept φωτογράφησης, προτείνουν και παρουσιάζουν 50 μοναδικές συνταγές με αναλυτική δοσολογία υλικών και λεπτομερή περιγραφή εκτέλεσης. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Έρχεται τώρα και η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν' ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ένα υβριδικό φυτό 2 σε 1 κατάφεραν να δημιουργήσουν οι Βρετανοί. Ο λόγος είναι για το TomTato, ένα φυτό το οποίο παράγει ταυτόχρονα ντομάτες και πατάτες μαζί. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σύμφωνα λοιπόν με την παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου, τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι...
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας για το 2014...
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα, έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Παλαιότερα είχαμε ακούσει για τα τετράγωνα καρπούζια από την Ιαπωνία. Ήρθε η ώρα όμως όπου οι Ιάπωνες δημιούργησαν πορτοκάλια σε σχήμα πεντάγωνου. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Εάν γνωρίζεις μόνο πώς να ζεσταίνεις φαγητό στον φούρνο μικροκυμάτων, καιρός να δεις μερικές πολύ χρήσιμες ιδέες για νόστιμο και εύκολο μαγείρεμα στο λεπτό! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο Θίασος “Αβάντι” με το θεατρικό έργο για παιδιά της Κέλλυς Σταμουλάκη « Ως την άκρη του ονείρου...» Σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το Chocolating, η αγαπημένη γιορτή σοκολάτας των Αθηναίων, επιστρέφει στo Astir Palace Resort στις 14-16 και 21-23 Φεβρουαρίου με μοναδικές σοκολατένιες εκπλήξεις! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το γλυκό δεν το τρώμε για να χορτάσουμε, αλλά για αν απολαύσουμε. Αν πραγματικά θέλουμε να απολαύσουμε τη γεύση, ένα μας φτάνει... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
«Ο θαλασσινός» εγκαινιάζει τη νέα γευστική του πρόταση και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε εκλεκτούς ψαρομεζέδες σε πολύ λογικές τιμές! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το θέατρο Γκλόρια, και «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ» εύχονται σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και το Νέο Ετος 2014 να φέρει μόνο όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο δημοφιλής παγκόσμιος διαγωνισμός σχεδίου, που φέτος έλαβε πάνω από 1.700 αιτήσεις από 60 χώρες, κοινοποιεί τώρα το θέμα για το 2014... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η σειρά Vasilissa με τις 11 διαφορετικές προσμίξεις μελιού, πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρωπαϊκό κοινό πέρυσι στο Λονδίνο, στο παντοπωλείο The Life Goddess και από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το Βρετανικό κοινό... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το ελαιόλαδο υπάρχει σε όλες τις ελληνικές κουζίνες. Αφού διαβάσετε το παρακάτω, όμως, θα αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε και σε άλλους χώρους, εντός και εκτός σπιτιού... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο stage της κεντρικής κουζίνας διάσημοι chefs όπως ο Γιάννης Λουκάκος, ο Άρης Τσανακλίδης, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Βησσαρίων Παρθένης κ.α σε συνεργασία με το Νηστικό Αρκούδι & το Chef’s club προσκαλούν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για να ετοιμάσουν αγαπημένες συνταγές αλλά και να μοιραστούν μαζί τους νόστιμα tips για πιάτα που θα κάνουν τη διαφορά.
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Υπάρχουν τρία βασικά συστατικά στο καλαμπόκι που πρέπει να ενωθούν για να παράξουν πυρήνες ποπ κορν. Αυτά τα στοιχεία είναι το ποσοστό της περιεκτικότητάς του σε...
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το Fairy θα βρίσκεται, σ’ ένα από τα παλαιότερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης το "Μαιάμι", με πρώτη οικοδέσποινα τη Φαίη Σκορδά που γνωρίζει καλά τι σημαίνει να απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Οι ειδικοί προειδοποιούν για την επικινδυνότητα που έχουν πολλές τροφές που καταναλώνει ο σύγχρονος άνθρωπος!
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
H σωστή επεξεργασία του νερού αποτελεί βασικό παράγοντα έτσι ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα στο φλυτζάνι μας που θα μας αναδείξει τα επιθυμητά αρώματα του καφέ που χρησιμοποιούμε και τα απαραίτητα διαλυτά στοιχεία του. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
H Zanussi επιθυμεί να απλοποιήσει την καθημερινή ζωή και η νέα σειρά κουζινών έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έξυπνες λύσεις για γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο μαγείρεμα. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ονομάζεται Rock Restaurant βρίσκεται στην ανατολική Αφρική και συγκεκριμένα στην Ζανζιβάρη και έχει μια φανταστική θέα στον Ινδικό Ωκεανό... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η δικαιολογία για την απαγόρευση, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ασθένησαν από σαλμονέλα που είχε εντοπιστεί σε δοχεία μη-οργανικών αμυγδάλων, το 2004. Τότε, οι... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Το Ucook διοργανώνει άλλο ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Bansko της Βουλγαρίας. Ένας υπέροχος προορισμός όπου για 4 ημέρες θα ανακαλύψουμε τις γεύσεις που κρύβει η Βουλγαρία, τόσο σε γαστρονομικό επίπεδο όσο και στην ποιότητα και αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων. Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής για λεπτομέρειες... |
«Το Bedivere θα σας κάνει 10% έκπτωση αν παραδώσετε το κινητό σας τηλέφωνο».
Αυτό διαβάζει ο κάθε πελάτης όταν μπαίνει μέσα στο εστιατόριο Bedivere Eatery & Tavern, στη Βηρυτό. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Για πολλούς ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα, ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι να υπολογίζουν τις θερμίδες που κρύβει μια μερίδα φαγητού, κυρίως όταν τρώνε εκτός σπιτιού... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στο πλαίσιο των πολύ καλών φυσικών καθαριστικών εντάσσεται και το δημοφιλές και πολύ αγαπητό σε όλους αλάτι, το οποίο ευρέως χρησιμοποιείται στη μαγειρική και δεν νοείται παρασκευή φαγητού χωρίς αυτό... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Η φιλανθρωπική οργάνωση Macmillan Cancer Support αποφάσισε να λανσάρει ένα ασυνήθιστο άρωμα εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από κόκκους καφεόδεντρου, σε τρεις παραλλαγές: Coffeelicious, Macpresso και Mochamorning... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο φλοιός των φρούτων συνήθως καταλήγει στα σκουπίδια, ενώ μπορεί να χρησιμεύσει με άλλους τρόπους στην καθαριότητα του σπιτιού αλλά και στην αισθητική του σώματος που ούτε καν φαντάζεστε... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
« Ως την άκρη του ονείρου...»
Σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα Έναρξη παραστάσεων Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Νέα μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση τους δεν οδηγεί στην εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων. Μια ακόμα μελέτη καταρρίπτει τον μύθο ότι η κατανάλωση αυγών προκαλεί χοληστερίνη. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Άλειμμα μπύρας στο ψωμί! Με 40% μπύρα στο περιεχόμενο και το υπόλοιπο λαχταριστή σοκολάτα, η νέα γαστριμαργική απόλαυση φαίνεται να έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Αν και το ωμό κοτόπουλο μπορεί να έχει βακτήρια στην επιφάνειά του, μια έρευνα με επικεφαλής την Dr. Jennifer Quinlan του Drexel University έδειξε ότι το πλύσιμο των ωμών πουλερικών κάτω από τρεχούμενο νερό στο νεροχύτη της κουζίνας σας, είναι στην πραγματικότητα μια κακή πρακτική. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Ο 47χρονος Jason Barber είναι ένας απλός αγρότης στο Ντόρσετ της Αγγλίας, που όμως έχει μια ιδιαιτερότητα: Πέρασε τρία χρόνια από τη ζωή του μέχρι να τελειοποιήσει την παρασκευή βότκας από αγελαδινό γάλα, και τα κατάφερε! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Εδώ είναι μια ανάλυση των ισοδυνάμων των τροφίμων (σε θερμίδες) από το αγαπημένο σας ποτό. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Δείτε πως είναι ο πρωινός καφές στις άλλες χώρες αλλά και με τι συνοδευτικό το συνδυάζουν... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Επιτρέπονται από 1ης Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις προϊόντων «περασμένης διατηρησιμότητας», κάτω από συγκεκριμένους όρους όμως, όπως προβλέπεται από τους «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Από τον αυτόματο πωλητή για χαβιάρι μέχρι αυτόν που διαθέτει αστακούς, δείτε μια σειρά από μηχανήματα που προσφέρουν τα πάντα και όλες τις ώρες! Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Σελίδα 4 από 20
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |