ΓΛΥΚΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Χοντροκόβουμε τη σοκολάτα,αλέθουμε μετρίως τα καρύδια πεκάν.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους...
Add a comment
ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΕΣ ΝΕΡΑΤΕΣ
Ανακατεύουμε υλικά για τη ζύμη και προσέχουμε ώστε το ζυμάρι να είναι...
Add a comment
ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΑΝΘΕΜΗΣ ΣΑΜΟΥ
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί, τα γαρύφαλλα και τα ξύλα...
Add a comment
ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ
Μουλιάζουμε τα σύκα στην μαυροδάφνη για 12 ώρες. Την επόμενη μέρα, προσθέτουμε το...
Add a comment
Περισσότερα: ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΥΖΗΘΡΑ
ΠΑΒΛΟΒΑ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 130 βαθμούς.Τοποθετήστε ένα ταψί με λαδόκολλα και σχηματίστε πάνω στο...
Add a comment
ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
Σε ένα μίξερ χτυπάμε το ασπράδι, την κρυσταλλική ζάχαρη και τη βανίλια. Μόλις...
Add a comment
ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120 βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπράδια των αβγών και το αλάτι σε...
Add a comment
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Χτυπήστε τ'ασπράδια να πήξουν, ύστερα προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη...
Add a comment
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
Βάλτε τις σταφίδες και το ρούμι σ'ένα μπωλ και αφήστε τες να μουσκέψουν.Βάλτε τους κρόκους και τη...
Add a comment
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ
Χτυπάμε τους κρόκους αυγών μαζί με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Βράζουμε το...
Add a comment
Σελίδα 14 από 18