ΚΥΡΙΩΣ

ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Βάζουμε το κοτόπουλο σε μπολ και το αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΑ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

 

ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΙΜ

ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΙΜ
ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΙΜ

Πλένουμε τα φιλέτα γλώσσας,τα στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σε αλουμινένιο ταψί. Προθερμαίνουμε...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΙΜ

   

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΘΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΘΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΘΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Καθαρίζετε τη γλώσσα και τη χωρίζετε σε 4 φιλέτα. Κρατάτε τα κόκαλα και...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΘΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

 

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Βράζετε τα κυδώνια. Καθαρίζετε καλά την γλώσσα,την πλένετε και της αφαιρείτε το κεφάλι. Την αλατίζετε και...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

   

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Κόβουμε το ψάρι σε κύβους 3 εκατοστών και τα κολοκυθάκια σε κύβους...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

 

ΓΛΩΣΣΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΑ & ΚΑΠΑΡΗ

ΓΛΩΣΣΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΑ & ΚΑΠΑΡΗ
ΓΛΩΣΣΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΑ & ΚΑΠΑΡΗ

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε μέσα στο λάδι...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΑ ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΙΜΑ & ΚΑΠΑΡΗ

   

ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ
ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο για 3 λεπτά...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

 

ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Καθαρίζετε τις γλώσσες και τις κόβετε σε φιλέτα. Βουτυρώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε τα φιλέτα γλώσσας...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

   

ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

 

ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ

ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ
ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ

Χαράσετε επιφανειακά την πέτσα του κρέατος. Αλατοπιπερώνετε,σφηνώνετε τα γαρύφαλλα στις σχισμές...
Add a comment

Περισσότερα: ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ

   

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

 

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Τρίβετε το κρέας με λεμόνι και το αλατοπιπερώνετε. Το βάζετε στο ταψί. Καθαρίζετε τις πατάτες και...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

   

ΔΡΟΣΕΡΗ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ

ΔΡΟΣΕΡΗ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ
ΔΡΟΣΕΡΗ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ

Σε ένα ταψάκι, βάζετε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Προσθέτετε το θυμάρι...

Add a comment

Περισσότερα: ΔΡΟΣΕΡΗ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ

 

ΕΝΤΡΕΚΟΤ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

ΕΝΤΡΕΚΟΤ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ
ΕΝΤΡΕΚΟΤ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και το λάδι. Αλατοπιπερώνετε την μπριζόλα και...

Add a comment

Περισσότερα: ΕΝΤΡΕΚΟΤ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

   

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ

Ξεδιαλέγουμε τη ρόκα, την πλένουμε και την στεγνώνουμε. Τα μικρά φυλλαράκια...

Add a comment

Περισσότερα: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ

 

ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΓΚΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ

ΚΥΡΙΩΣ
ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΓΚΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ

Βράζουμε τα μπούτια κοτόπουλου στο νερό, με λίγο αλάτι. Αφαιρούμε τον αφρό που έχει ξεβράσει το κρέας....

Add a comment

Περισσότερα: ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΓΚΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ

   

Η ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΚΥΡΙΩΣ
Η ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Καθαρίζουμε τα μύδια με ένα βουρτσάκι για να βγει το χνούδι τους, τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι, τα πλένουμε καλά...

Add a comment

Περισσότερα: Η ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

 

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟ

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι και σοτάρουμε το σχοινόπρασο. Μόλις μαλακώσει...

Add a comment

Περισσότερα: ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟ

   

ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ

ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ
ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ

Σκίζετε τις μελιτζάνες κατά μήκος χωρίς να τις χωρίσετε. Τις βάζετε σε ένα μπολ με νερό και...

Add a comment

Περισσότερα: ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ

 

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

Κόβουμε της μελιτζάνες στην μέση και καθαρίζουμε απο μέσα λίγο την ψύχα και της βάζουμε σε ένα...

Add a comment

Περισσότερα: ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

   

Σελίδα 7 από 46

Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV