ΓΛΥΚΑ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΟΝΑΤ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΟΝΑΤ
ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΟΝΑΤ

Βάζουμε το αλεύρι με το αλάτι σε μια γαβάθα, προσθέτουμε το μαλακωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη και...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΤΟΝΑΤ

 

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

Φυλάτε τα σμέουρα για γαρνιτούρα. Λιώνετε στο μίξερ τα υπόλοιπα...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

   

ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΓΛΥΚΑ
ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Πλένετε τα φρούτα. Αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

 

ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΠΕΠΟΝΙ

ΓΛΥΚΑ
ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΠΕΠΟΝΙ

Κόβετε το πεπόνι στα δύο, αφαιρείτε τους σπόρους και...



Add a comment

Περισσότερα: ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΠΕΠΟΝΙ

   

ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΓΛΥΚΑ
ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Ανακατεύετε τις φράουλες με τον μισό χυμό λεμονιού και...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

 

ΓΚΟΥΓΚΕΛΧΟΥΠΦ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

ΓΛΥΚΑ
ΓΚΟΥΓΚΕΛΧΟΥΠΦ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Για το ζεστό κρασί ξεφλουδίζουμε πολύ λεπτά το πορτοκάλι και...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΚΟΥΓΚΕΛΧΟΥΠΦ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

   

ΓΛΥΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ

Απλώνουμε σε μια επιφάνεια εργασίας τη μισή ζάχαρη...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ

 

ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Καθαρίστε τα φρούτα από κουκούτσια. Από τα εσπεριδοειδή κρατάτε...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

   

ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ
ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

Ανακατέψτε στο μπολ ενός μίξερ 100 γρ. αλεύρι με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαγιά...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

 

ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΑΠΑΡΗ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΥΖΗΘΡΑΣ (ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ) ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΑΠΑΡΗ

Λιώνουμε το τυρί με ένα πιρούνι ή με θρυμματιστή πατάτας. Βυθίζουμε τη ζελατίνη σε λίγο κρύο...

Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΥΖΗΘΡΑΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΑΠΑΡΗ

   

ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ

ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ

Χτυπήστε μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι ν'ασπρίσουν και να αφρατέψουν.Προσθέστε το αλεύρι και τα...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ

 

ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα...



Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

   

ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΣΙΠΑΝ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΣΙΠΑΝ

Για τη ζύμη αναμιγνύουμε το βούτυρο με κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη και...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΣΙΠΑΝ

 

ΓΛΥΚΟ LUMUMBA

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ LUMUMBA

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς...



Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ LUMUMBA

   

ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ
ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

Πλένουμε τα τσαμπιά του σταφυλιού, που πρέπει να είναι ώριμο και γερό. Με το...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

 

ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ VINSANTO

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ VINSANTO

Βάζετε τα παραπάνω υλικά σε μία κατσαρόλα και...



Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ VINSANTO

   

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΓΡΙΟΒΥΣΣΙΝΟ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΓΡΙΟΒΥΣΣΙΝΟ

Ξεπλένετε πολύ καλά τα βύσσινα και τα ξεκουκουτσιάζετε...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΓΡΙΟΒΥΣΣΙΝΟ

 

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΧΛΑΔΑΚΙ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΧΛΑΔΑΚΙ

Πλένετε και καθαρίζετε τα αχλάδια, αφαιρείται το κουκούτσι...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΧΛΑΔΑΚΙ

   

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΕΛΙΑ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΕΛΙΑ

Παίρνουμε τις ελιές και τις αφήνουμε για μία μέρα σε...



Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΕΛΙΑ

 

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΓΛΥΚΑ
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Κόβομε το καρπούζι σε φέτες, αφαιρούμαι το κόκκινο και...


Add a comment

Περισσότερα: ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

   

Σελίδα 4 από 18

Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV